Verras jouw collega’s met
onontdekte pareltjes als wijn cadeau

Deze onontdekte pareltjes worden niet zomaar in ons assortiment wijn cadeaus opgenomen. Hoe dat werkt? Daar gaat een intensief proefproces aan vooraf. We gaan proeven, proeven en nog eens proeven. Bijzonder genoeg? Dan importeren we ‘m zelf uit Frankrijk. Zo komen alleen de meest bijzondere wijnen in ons wijnassortiment. Dat zijn stuk voor stuk winnaars!

Feestelijk popcorn brievenbuspakket

Inclusief verzendkosten & BTW!

15.50 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Paaseitjes brievenbuspakket

En je hoeft niet eens thuis te blijven!

12.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

Retteketet, bestel alvast jouw borrelpakket!

Bestel jouw borrelpakket!

Wijn cadeau bestellen voor belangrijke zakenrelaties

Fanatiek wijnliefhebber? Waar de ene collega van witte wijn houdt, is je zakenrelatie een heuse rode wijn connaisseur. Maar wees niet bang, op ieder flesje past een dopje. Hoe gek je het maakt, dat bepaal je zelf. Bij NaVijfen vind je geen bekend of standaard geneuzel. Alle wijn cadeaus zijn super exclusief, maar stuk voor stuk toegankelijk. Zo weet je zeker dat jouw relatie geniet van waanzinnige wijntjes. Neus lekker door het assortiment waanzinnige wijntjes. Beetje hulp nodig? Geen probleem. Je kunt altijd contact opnemen met Patrick. Hij helpt je met alle liefde verder.

Wijnpakket cadeau met relatiegeschenk wijn

Een wijn cadeau saai? Nee hoor. Maar je kunt er altijd wat moois bij cadeau geven. Zo maken we samen een wijnset cadeau. Denk aan grote of kleine wijn relatiegeschenken. Geef bijvoorbeeld een mooie wijnkist of een schitterende wijndoos erbij cadeau. Of denk buiten de wijnbox met een luxe flesopener, een schitterend wijnglas of een wijnkoeler. Dat is pas een bijzonder cadeaupakket wijn. Bekijk hier al onze relatiegeschenken.

Borrelen met een goed gevoel, biologisch wijn cadeau kopen

Een wijn cadeau pakket wat goed smaakt én goed is voor het milieu? Zoek niet verder. Alle wijn cadeausets en wijngeschenken zijn helemaal duurzaam. Hoe dat kan? Wij importeren zelf biologische wijnen of wijnen in transitie naar biologisch. Dit doen we alleen uit Frankrijk en Duitsland. Wel zo dicht bij huis. Daaaag, CO-2 uitstoot. Zo houden wij een oogje in het zeil voor de toekomstige generaties. Groen doen wat groen kan! Zo is 96% van ons verpakkingsmateriaal gerecycled. Lees alles over ons duurzame verhaal.

Grootse fles, groot gebaar. Laat een wijnpakket cadeau bezorgen

Laat een grote indruk achter bij je zakenrelaties met een magnum fles wijn. Zo’n joekel van een fles; dat is zeker niet wijn-ig. Waanzinnig om als cadeau te krijgen, maar ook gemakkelijk dit wijnpakket als cadeau te bezorgen. Met een grote magnum fles wijn ga je nét een stapje verder. Of dat jouw collega, jouw manager of jouw zakenrelatie is, dat maakt ons niets uit.

Bijzonder cadeaupakket wijn met verhaal bestellen

Al onze cadeaupakketten met wijn komen met een verhaal. Wat dat is? Per fles of cadeaupakket wijn krijg je een korte beschrijving. Zo leer je meer over waanzinnige wijntjes zelf én word je zelf borrelexpert. Alle wijn cadeaupakketten worden zorgvuldig ingepakt in onze eigen gerecyclede giftbox. Mooi om als cadeau te krijgen, maar nog leuker om als wijngeschenk te geven. Verras je liever met een bruisend wijngeschenk? Kijk eens tussen onze bubbel cadeaus. Hier vind je een arsenaal aan cava, prosecco, champagne en crement. Geniet ervan.

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. In het checkout proces kies je de dag die jou het best uitkomt. Liever de box zo snel mogelijk ontvangen? Dan lukt dit meestal binnen 1 á 2 dagen.

Natuurlijk is dit mogelijk! Neem even contact op met onze borrelspecialist Patrick! Hij heeft alle ins en outs van de producten die in onze bestaande boxen zitten en wat er nog meer aankomt!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Wees niet bang, het is nog niet te laat. Houd even je Track&Trace code in de gaten en de avond voor de bezorging, rond een uur of 21:00 kun je het pakketje naar een parcelshop sturen. Zo kun je toch genieten van je pakketje!

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten nog niet los besteld worden. Wil je toch iets los bestellen? Stuur dan even een e-mail naar bestellen@navijfen.nl. Dan kijken we samen even of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.