Sluit je aan bij de revolutie. Vraag een real life presentatie aan!

We bundelen de krachten met lokale ondernemers, biologische boeren en natuurlijk de kanjers van de sociale werkplaats. Zo zorgen we ervoor dat er geen greenwashing meer mogelijk is, zodat de rest van de kerstpakkettenbrache wel móét verduurzamen. Zo werken we aan een betere toekomst, een bijzondere klantbeleving in het portaal en werken we aan SROI d.m.v. PSO-2, ISO-certificeringen en duurzame keurmerken.

COMING SOON! Avondvullende experience waarin we je mee op reis nemen!

In ons online keuze concept gaan we je meenemen op reis langs bijzondere plekken en door het maken van bewuste keuzes, zonder dat het moet, maar maken het makkelijk.

  • Trots op 100% duurzaamheid!
  • Het enige no waste concept!
  • Met een echt groene kerst, gaan we voor een jaarlijkse witte kerstmis!
  • Wij staan voor 100% SROI!
  • Avondvullende experience voor jong en oud!
  • Trendy en vol entertainment!
  • Wij leiden de kerstpakkettenrevolutie. Doe je ook mee?

Personaliseren kun je leren

Gepersonaliseerde dozen. Voorzien van eigen logo op gerecycled karton! Zelf ontwerpen? Geen probleem. Maar als je geen InDesign-held bent doen wij het ook gemakkelijk voor je. Zo is alles in jouw huisstijl en kom je met een spetterende, duurzame doos bij jouw werknemers over de vloer.

Duurzame relatiegeschenken

Van powerbanks op zonne-energie tot 100% duurzaam geproduceerde bamboe drinkflessen. Wij speuren land en dal af voor de meest duurzame gadgets. Een beetje voor jou, maar vooral voor de toekomst.

Altijd op de hoogte?

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen van ons eigen kerst keuze concept én het duurzaamste kerst keuze concept van Nederland! Wanneer we een mijlpaal behaald hebben sturen we sneak peaks, updates en natuurlijk: de lancering van het nieuwe kerstportaal.