El Alma de Gildo

El Alma de Gildo. Nog nooit van gehoord? Dat kan kloppen, want dit kersverse experiment is eind juni 2022 gelanceerd. Onder leiding van Nicola van Spanish Palate, wordt deze kanjer helemaal duurzaam verbouwd. Heerlijk intens en complex voor echte fijnproevers, maakt dit een schitterend bourgondisch cadeau om indruk te maken op je collega’s, belangrijke zakenrelaties of als een mooi geschenk.

Spanish Palate en NaVijfen zijn niet als enige enthousiast over deze volle Spaanse Furie. De Spaanse pers prijst deze wijn direct de hemel in. Hoeveel punten geef jij Gildo?

Jaar: 2020
Druif: Tinta de Toro
Streek: Toro, Spanje
Inhoud: 0,75 L
Alcoholpercentage: 14%

69.95 incl. btw

Maak je cadeau af met chocolade:

Productprijs: 69.95 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

0 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in wijn!

El Alma de Gildo, smaakmaker bij NaVijfen

En de kleur? Poeh, dat is zeker niet mis. Een donker blauwrood hart met een robijnrode intense rand. Een complexe en intense wijn die typerend is voor een Tinta de Toro. En de smaak is niet te evenaren. De smaak van vers donker fruit met een lichtzure achtergrond. Hij doet denken aan frambozenjam, rijpe pruimen en tinten van tijm, oregano en lavendel. Gegarandeerd een smaakbommetje in je mond. Het heeft een subtiele houtsmaak die de smaken van fruit verstevigen.

Deze intense smaak en kleur zijn erop gemaakt om de zintuigen te prikkelen en als bijzondere gift voor belangrijke vrienden, goede relaties en harde werkers. Voor als je écht iets bijzonders cadeau wilt geven.

Wijnhuis Spanish Palate

Onder leiding van Nicola wordt Spanish Palate volledig gevoerd onder vrouwelijk bewind. Deze Spaanse señoritas en señoras experimenteren samen met lokale wijnboeren in de omgeving van Toro. Zo doen ze bijzondere ontdekkingen en creëren limited editions en waanzinnige wijntjes.

Met het oog op de toekomst helpen zij vol passie lokale boeren met het duurzaam verbouwen van wijn. Dankzij deze samenwerking krijgen deze lokale boeren een groter podium voor de rest van de wereld.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen