Wij denken buiten de borrelbox

Onze kleine online nieuwjaarsborrel én zeer uitgebreide en luxe nieuwjaarsborrel prikkelen jouw smaakpapillen. Want een olijfje of kaasje komt niet zomaar in een nieuwjaarsborrel terecht. Daar gaat een uitgebreid proefmoment aan vooraf. Zodat jij en jouw collega’s een onvergetelijke start van het nieuwe jaar hebben!

Het nieuwjaarsborrel aanbod van 2023!

5 Personen

Happy new oliebol

Proost! Nu even een oliebol...

19.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

2 Personen

Nieuwjaarsborrel

NaVijfen prikkelt, en niet alleen met deze prosecco

2 Personen

Bubbelborrel

Vieren doe je met bubbels en fris bruisend bier

2 Personen

Bubbelborrel Deluxe

Voor als je iets moois wil vieren!

2 personen

Rode wijn met Single Origin Chocolates

Oef, Belgische bonbons met wijn!

22.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

2 personen

Rode wijn met bonbons

Verras met kwaliteit!

19.50 incl. btw

Bekijk dit pakket

Nieuwjaarsborrel pakketten op maat

Heb je al wat lekkers gezien en wil je zelf een nieuwjaars borrelbox samenstellen? Geen probleem. Van snackjes in bestaande borrelpakketten aanpassen op dieetwensen tot het samenstellen van een hele persoonlijke nieuwjaarsborrel, niets is te gek. De keuze is reuze in ons duurzame assortiment. En voor ieder budget.

Kriebelt het al een beetje? Neus dan even door onze standaard nieuwjaarspakketjes. Er zit vast iets lekkers tussen. Zo niet, doe je inspiratie op en maken we iets op maat. Deal?

Proost, santé, cheers, salud, skål

Het is tijd voor een feestje! 2020 en 2021 hebben bewezen dat meetings en feestjes gemakkelijk en met veel plezier online gevierd kunnen worden. Je gaat misschien geen dansje met je collega’s wagen voor de webcam, maar een prosecco’tje ploppen lukt nog wel. Met een nieuwjaars borrelpakket kun je 2023 nog steeds erg gezellig inluiden. Plop samen met je collega’s de prosecco. Proost, Prost, Santé, Cheers, Skål!

Organiseer een gezellige Zoom-meeting met de NaVijfen Nieuwjaarsborrel of Videobelborrel Nieuwjaarseditie. Geniet van de vooraf opgestelde pakketten of maak het samen met Patrick op maat. Zo geniet je personeel van de lekkerste snackjes en beste bubbels!

Bij NaVijfen is de nieuwjaarsborrel altijd geslaagd, want:

  • Geen sterke verhalen maar duurzame verhalen. Over buitenspeelvarkens en losloopkoeien. Want wij gaan voor duurzaam. Ga je mee?
  • Heeft je collega een speciaal dieet? Van halal tot vegetarisch, wij houden er gemakkelijk rekening mee.
  • Weet je niet meer waar je alles vandaan moet toveren? Geen zorgen. Wij nemen het uit handen en komen met originele ideeën.
  • Gemakkelijk & op tijd bij iedereen thuis of op het werk bezorgd.
  • Een klein of juist een groot budget? We halen het onderste uit de kan!

Stuur een bericht of bel 020 244 36 80

Duurzame nieuwjaarsborrel

Een nieuwjaarsborrel organiseren met een duurzaam tintje? Lees alles over ons duurzame verhaal, biologische producten en onze hun kanjers met een afstand tot de arbeidsmarkt in ons duurzame hoofdstuk. Borrelend maken we de wereld een stukje beter.

Vanaf hoeveel pakketten levert NaVijfen de online nieuwjaarsborrels?

Per stuk of per 50 stuks, de nieuwjaarsborrels zijn er voor iedereen. Een pallet wil je liever niet voor je huis, dus we leveren het met liefde af op kantoor. Bespaart wat CO2-uitstoot én enorm veel tijd en geld.

VideoBelBorrel Nieuwjaarseditie

Voor hoeveel personen is de inhoud van deze pakketten?

Onze online nieuwjaarsborrel pakketten zijn voor 1 of voor 2 personen. Dit betekent dat het per pakket er vanaf hangt of je collega samen met zijn of haar partner kan smikkelen van al het lekkers in deze nieuwjaarsborrel pakketten.

Jouw nieuwjaarsborrel op maat

Geef je dezelfde nieuwjaarsborrel voor je personeel of wil je dit op maat maken? Bij NaVijfen maken wij de nieuwjaarsgeschenken voor het personeel gemakkelijk op maat. Heeft je collega een dieet? Halal, vegetarisch of is ze bijvoorbeeld zwanger? Geef het ons door en we houden er rekening mee.

Nieuwjaarsborrel pakketten van NaVijfen

Een spetterend nieuwjaarsgeschenk voor je werknemers is natuurlijk een feestelijke online borrel! Bij NaVijfen kun je nu het allerlekkerste online nieuwjaarsborrel pakket voor in het nieuwe jaar bestellen: de Nieuwjaarsborrel. Dit pakket zit boordevol lekkers om het nieuwe jaar samen met je collega’s feestelijk in te luiden.

Nieuwjaars borrelpakket met borrelplank

Voor een blijvende herinnering geef je natuurlijk een bijpassend nieuwjaarscadeau. Een duurzame bamboe borrelplank of een borrelplank van echt Amsterdams hout. In deze blijvende gifts is in een handomdraai jullie eigen logo gegraveerd.

Luxe nieuwjaarsborrel op maat

Een luxe online nieuwjaarsborrel organiseren en samen met je collega’s online het jaar inluiden? Dat kan met NaVijfen! De borrel kan gevuld worden met feestelijke bubbels en bijpassende champagneglazen, lekkere luxe snackjes en meer. Ze zijn al per stuk te bestellen. Wil je meer dan 50 borrels kopen? Neem dan hieronder contact op voor de exacte afleverdatum.

kerstborrel duurzaam

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je wil niet dat het pakket de borrel mist. Daarom leveren we de box in overleg altijd 1 dag voor het event. Liever via de website bestellen? Dan is vandaag besteld is overmorgen in huis. 

Natuurlijk kan dat. We doen het met gemak. Is je collega bijvoorbeeld vegetariër of heeft je baas een halal of alcoholvrij dieet? Dan passen we dit per persoon aan. Bel even met Patrick op 020 213 69 01

Yes, natuurlijk kan dat. Tot 24 uur voor verzending. Stuur je e-mail naar info@navijfen.nl. Vertel ons wat er aan de hand is, en vergeet je naam, afleveradres en besteldatum niet!  Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Van duurzame bamboe borrelplanken met jullie eigen logo tot een kaasplankje met bijpassende kaasmesjes. Cheesus, goed geregeld voor de kaasfans. Of We kunnen alles graveren, bel even met Patrick voor de mogelijkheden.

Zelf al wat geregeld? Ook geen probleem. Dat stoppen we met liefde in de borrelbox. En dat kost je niets extra.