Martinez Saez Vina Orce Roble

Martinez Saez Vina Orce Roble heeft een fantastisch mooi design. Alleen daarom zou je de fles al weggeven. Maar weggeven is zo moeilijk met deze klassieke Tempranillo…

Net als zijn ‘Hermano’, de Syrah-wijn van Martinez Saez, worden deze druiven in de eerste week van September vroeg in de ochtend geplukt. Vol van smaak en laag in de zuren, een elegante wijn met een goede body. Dat moet wel een klassieke Tempranillo zijn. Nog geen prijzen gewonnen, maar als je het aan ons vraagt duurt dat niet lang!

Jaar: 2021
Druif: Tempranillo
Streek: DO La Mancha, Spanje
Inhoud: 0,75 L
Alcoholpercentage: 13,5%

9.75 incl. btw

Maak je cadeau af met chocolade:

Productprijs: 9.75 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

0 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in wijn!

Martinez Saez Vina Orce Roble

Wist je dat de Vina Orce wijnen alleen gemaakt worden van druiven die ze zelf groeien? Zo waarborgen ze bij Martinez Saez de kwaliteit van alle wijnen. En dat proef je!

Zo ook in deze Vina Orce Roble, een fancy naam voor een bijzondere, klassieke Tempranillo. Dat betekent een volle smaak van donker fruit, zoals zwarte bessen en druimen. Vleugjes drop, lichtpittige balsamico en houttonen komen samen met de tannine. Kortom: een perfect gebalanceerde wijn. Dat komt 100% zeker door de paar maanden op eikenhouten vaten!

Wijnhuis Martinez Saez

Tussen de heuvels en valleien vind je op het landgoed Finca San Jos het wijnhuis Martinez Saez. In de ondergrondse wijnkelders van Martinez Saez worden alle wijnen gerijpt. De meeste in eikenhouten vaten, maar ook in roestvrijstalen vaten. Het resultaat? Bijzondere wijnen met een gebalanceerde smaak. Perfect om cadeau te doen en (samen) van te genieten.

Met behulp van een hardwerkend team worden de wijnen van de Martines Saez-familie gemaakt. Vol liefde en met de juiste know-how. Alleen als je jaren wijn maakt, weet je ze zo goed te krijgen als deze drie juweeltjes: Syrah, Tempranillo en Crianza.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen