100% duurzaam, zo helpen we jou
met 50% minder CO2-uitstoot

Groot of klein, er zit altijd wel wat lekkers tussen. Van traditionele voedsel kerstpakketten met duurzame borrelhappen of gerechten tot kerstpakketten die je collega’s jaren later nog herinneren. Bij NaVijfen ben je bij het juiste adres. In het pakket ontdekken je collega’s op een verrassende en leuke manier hoe belangrijk jij duurzaamheid vindt.

Het duurzame en originele kerstpakketten aanbod van 2023

Om bovenop de laatste trends en ontwikkelingen te zitten komt het definitieve aanbod pakketten juni 2023 online. Wil je eerder een voorstel op maat?
Neem contact op met Patrick.

1 Persoon

Kerstpakket met borrelplank

Neem contact op voor een offerte!

2 Personen

Kerstborrel Simply Christmas

It's finally Christmas!

28.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

2 Personen

Kerstborrel All I Want For X-mas

Wat een joekel van een kerstpakket!

34.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

2 Personen

Kerstpakket Verwenmomentje

Prikkelen met verwenproducten!

51.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

2 Personen

Kerstpakket Let’s Get Cooking!

Schort om, vuur aan!

54.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

Kerstpakket ‘t Borrelplankje

Pak uit tijdens de kerst!

52.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

Samen duurzaam écht leuk maken

Nee, nee, geen geitenwollensokken duurzaam. Bij ons vind je geen standaard geneuzel, maar stuk voor stuk producten met een goed verhaal. Kerstgeschenk met alleen lokale producten? Leuk! Liever een kookpakket met wokpan van gerecyclede spoorrails? Da’s een topper! Of wil je gewoon een smakelijk traditioneel kerstpakket, maar wel alles biologisch natuurlijk? Doen we! Natuurlijk houden wij rekening met de diversiteit van jouw bedrijf.

Afgestemd op jouw wensen

Niets is leuker dan de verwachtingen van je collega’s overtreffen. Vooral tijdens de feestdagen. Verras daarom jouw collega’s met een bijzonder eindejaarsgeschenk op maat met een duurzaam verhaal. We gooien je niet in het diepe. We luisteren naar je wensen en doen een voorstel dat bij jouw organisatie en budget past.

Voordelen van NaVijfen

  • Wij vertellen jou én de ontvangers het verhaal van de duurzame producten.
  • Persoonlijke aandacht: we maken samen met jou het kerstpakket helemaal op maat.
  • Branding: jouw kerstpakket wordt geleverd in de doos met jullie eigen design. Wil je producten personaliseren? Geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden.
  • Makkelijk te inventariseren. Geen gedoe, nooit meer moe!
  • Voor ieder wat wils: we houden niet van bij elkaar geraapte zooi, maar maken een compleet pakket.

Stuur een bericht of bel 020 244 36 80

Kerstattentie versturen of zelf geven aan werknemers?

Bij NaVijfen kies je zelf of je alle kerstpakketten naar je personeel thuis stuurt of zelf aan je werknemers geeft. Dat scheelt niet alleen voor het kerstgevoel, maar ook in de kosten. Ons maakt het niet uit, wij verpakken het netjes, veilig en met veel Jingles!

 

Het beste kerstgeschenk personeel? Hup, origineel kerstpakket bestellen!

Met deze krappe arbeidsmarkt is het belangrijk personeel aan je te binden. Hoe je dat doet? Simpel. Met een origineel kerstgeschenk waar jouw collega’s wat aan hebben. Een tinteling bon slaat de plank altijd nét mis. Een bol.com kaart? Te onpersoonlijk. Een bij elkaar geraapt zooitje? Daar hoef je niet mee aan te komen. Kies voor een bijzonder kerstpakket met cadeau.

Luxe kerstpakketten bestellen voor fijnproevers

100% gerecyclede, Nederlandse gietijzeren pannen, een Amsterdams leren schort voor jouw thuiskoks of luxe keukengadgets als een melkopschuimer en waterkoker. Bij NaVijfen laten we jou kennismaken met mooie merken en combineren dat in een luxe en duurzaam kerstpakket. Met de luxe kerstpakketten van NaVijfen tover je jouw kerst om in een bijzonder eindejaarsfeest.

Duurzaam kerstpakket aan je personeel cadeau geven? Natuurlijk bij NaVijfen

Duurzaamheid zit ons in ons bloed. 96% van het verpakkingsmateriaal en dozen van NaVijfen zijn gerecycled. Dat is niet alles. Zo voldoen onze partners aan onze strenge duurzaamheidseisen. Van kaasjes gemaakt van melk van scharrelkoeien tot organische luxe chocolade. We zeggen dan ook graag ‘’Daaaggg CO2-uitstoot!’’. Want wij verzenden alles elektrisch. Kerstpakket kopen, doe je met ons mee?

Brievenbus kerstpakket versturen als kerstgeschenk relaties

Ook de kleinste kerstcadeaus gaan gemakkelijk door de brievenbus. Denk maar aan chocolade van Chocolate and Love. Deze organische duurzame chocolate heeft een fantastische verpakking en Christmas-sleeve. Daar druk jij gemakkelijk de stempel van jouw bedrijf op. Hoe we dat doen? Gemakkelijk. Bel even met Patrick en jouw kerstpakket personeel is zo geregeld.

Geef een blijvend kerstcadeau bij jouw kerstpakket

Loop deze kerst je neus achterna en gluur eens naar onze plasticvrije zeepjes, geurkaarsen en diffusergiftsets. Chocolaatje helemaal gaan met Belgische bonbons en biologische chocolade. Of ga voor een bourgondisch cadeau dat blijft hangen. Prachtige pannen, lokale schorten en zelfs een barista pakket.

Alle producten gefocust op biologisch, duurzaam en gerecycled

Met het oog op de toekomst zorgen wij dat alle producten in ons assortiment voldoen aan duurzame eisen. Van no-waste productie, plastic-vrije beautyproducten tot het vermijden van chemische bestrijdingsmiddelen. En wat dacht je van kaas van losloopkoeien en worst van buitenspeelvarkens? Oh en wist je dat 96% van onze eigen verpakkingsmaterialen helemaal gerecycled zijn? Daar is goed over nagedacht!

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Natuurlijk! Dat is geen probleem. Vraag voor ieder budget een offerte aan of neem contact op. Dan regelen we gemakkelijk een bijzonder kerstpakket en een verzenddoos in jullie bedrijfsstijl waarmee je jouw personeel verrast.

Dat is geen probleem. Dat pakken we gemakkelijk bij het kerstpakket in. Een waardebon, een eigen gemaakte kerstkaart of een bedrijfskalender. Neem contact op om het af te stemmen.

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.whellolab.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten nog niet los besteld worden. Wil je toch iets los bestellen? Stuur dan even een e-mail naar bestellen@navijfen.whellolab.nl. Dan kijken we samen even of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.whellolab.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.