Verrassing! Een cadeau om lekker mee te borrelen

Wil je een collega of een vriend verrassen? Gewoon voor de leuk, voor een afscheid of juist als welkomscadeau voor de nieuwe collega? Wij bij NaVijfen hebben een borrelcadeau voor iedere gelegenheid! Zelfs als je iets goed te maken hebt. Om een borrelcadeau te bestellen hoef je niet eens de deur uit! Hoe makkelijk is dat?

Zo kom je niet meer met een afgezaagde VVV-bon, een verwelkt bloemetje of zelfgebreide geitenwollensokken aan. Maar verras je ze door een met liefde samengesteld borrelcadeau te geven. Je kunt gewoon in 1 bestelling naar meerdere adressen sturen. En al onze borrelpakketten zijn qua smaken perfect op elkaar afgesteld. Leuk om cadeau te geven, of niet dan!

Bekijk onze super leuke borrelcadeaus!

Brouwerij ‘t IJ giftbox

Oef, lokaal en duurzaam smaakt het best!

18.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

2 Personen

Pathé Thuis Borrelpakket

Alles wat je nodig hebt voor een ontspannen avond in je thuisbioscoop.

23.50 incl. btw

Bekijk dit pakket

Retteketet, bestel op tijd jouw zeer bijzondere cadeaupakket!

Bestel jouw borrelcadeau

2 Personen

Bubbelborrel

Vieren doe je met bubbels en fris bruisend bier

2 personen

Rode wijn met Single Origin Chocolates

Oef, Belgische bonbons met wijn!

22.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

2 Personen

Het kaascadeau

Say cheeeeese!

38.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

2 Personen

Bubbelborrel Deluxe

Voor als je iets moois wil vieren!

2 Personen

Where Beer Meets Chocolate

Chocolade met bier ganache!

18.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Luxe Belgische bonbons

Mmmm, tijd om te genieten!

8.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

2 personen

Rode wijn met bonbons

Verras met kwaliteit!

19.50 incl. btw

Bekijk dit pakket

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Oh yes, maatwerk is bij NaVijfen een eitje. Zeker als je een persoonlijk cadeau wil geven of rekening wil houden met specifieke dieetwensen. 

Ja natuurlijk! Je kunt kiezen uit kaartjes voor speciale gelegenheden, zoals gefeliciteerd, bedankt en meer. En dat kost je niets extra.

Als je het borrelpakket cadeau vóór 17.00 uur bestelt, nemen wij hem de volgende dag mee in de verzending. Het duurt meestal 1 á 2 dagen voor je borrelbox cadeau thuis is. 

Natuurlijk kan dat! Het enige wat je hoeft te doen is even contact op te nemen met onze borrelspecialist. Hij weet als geen ander wat er wel en wat er niet mogelijk is!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelpakketten. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van te voren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw borrelpakket alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Een heerlijk borrelcadeau voor je medewerkers en relaties

Een borrelpakket cadeau doen aan je medewerkers of zakenrelaties? Dan moet het niet alleen superlekker, maar ook origineel zijn. Want je wilt natuurlijk niet aankomen met afgezaagde snackjes en drankjes uit de supermarkt. En het liefst houd je ook geen pijnlijke rug over aan al dat gesjouw. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Heel makkelijk: bestel je borrelcadeau bij NaVijfen!

Borrel cadeaupakketten voor elke smaak 

De ene zakenrelatie houdt van een kaasje, terwijl bij de andere het water in de mond loopt van vleesjes. En de ene medewerker maak je blij met bubbels, terwijl de andere liever een fris speciaalbiertje lust. Gelukkig is dat bij ons geen probleem, want we hebben allerlei verschillende pakketten! Dus of je nu op zoek bent naar een verjaardagscadeau voor je werknemer of zakelijke relatiegeschenken: voor ieder z’n smaak vind je een lekker borrel cadeau.

Een borrelbox cadeau voor je personeel: belastingvrij

Een cadeau voor je personeel vinden is vaak lastig. Een bosje bloemen of boekenbon is nogal achterhaald, maar iets anders is al snel te duur. En je geeft het liefst een belastingvrij cadeau, want het is ook zo zonde als een deel naar de fiscus gaat. Goed nieuws: veel van onze borrelpakketten zijn onder de 25 euro! Dat betekent dat je ze belastingvrij kunt geven als verjaardagscadeau voor je personeel of bijvoorbeeld bij een huwelijk. Zo heb je een lekker, origineel en betaalbaar cadeau voor je medewerkers. Daarmee verwen je je personeel pas echt!

Lekkernijen uit de hele wereld

Wat ons borrelpakket als cadeau dan zo speciaal maakt? Onze lekkernijen komen uit alle delen van de wereld en elk pakket is weer anders. Denk bijvoorbeeld aan Spaanse manchego-kaas, Amsterdamse popcorn en Italiaanse nougat. Vergeet ook de frisse speciaalbiertjes, soepele wijntjes en bijzondere sapjes niet. Bij veel borrelcadeaus kies je zelf voor rode wijn, witte wijn, bier of alcoholvrij. Ook handig: er zijn vega-opties! Zo stel je makkelijk een borrelpakket cadeau voor je personeel samen en komt niemand iets tekort.

Borrelpakket cadeau online kopen

Dus ben je op zoek naar relatiegeschenken voor je zakelijke partners of een heerlijk borrelpakket voor je medewerkers? Bestel dan nu jouw borrelcadeau bij NaVijfen!