Leyenda del Paramo Flor de Paramo Tinto

Leyenda del Paramo Flor de Paramo Tinto, dit is pas een bijzonder wijntje. De Prieto Picudo druif is Noord-Spanje in een notendop. Niet zo vurig als de meer zuidelijke druiven, maar de Spaanse passie is zo een stuk beter verdraagzaam. Wedden dat deze smaak nieuw voor je is?

Na het overweldigende succes van de Rescatado-lijn is Leyenda del Paramo hard aan de bak om alle Prieto Picudo en Albarino druiven biologisch te maken. Dezelfde regels worden toegepast, het is alleen nog even wachten op het officiële biologische certificaat.

Jaar: 2021
Druif: Prieto Picudo
Streek: Vino de la Tierra de Castilla y León, Spanje
Inhoud: 0,75 L
Alcoholpromillage: 13%

8.95 incl. btw

Maak je cadeau af met chocolade:

Productprijs: 8.95 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

0 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in wijn!

Leyenda del Paramo Flor de Paramo Tinto, smaakmaker bij NaVijfen

Wijnhuis Leyenda del Paramo

In 2009-2010 waren er maar 7 mensen nodig om te beginnen met Leyenda del Paramo, maar tegenwoordig zijn er veel meer mensen bij betrokken om te zorgen dat het biologisch verbouwen, telen en handplukken van de druiven.

Leyenda del Paramo is niet bang om te pionieren. Dit wijnhuis was de eerste die succesvol de druiven Prieto Picudo (dat ken je wel, die grote donkerrode bossen van druiven) en de Albarino (lichtgroene trossen lekkers) biologisch hebben verbouwd. Dat betekent: zonder chemische bestrijdingsmiddelen maar met een portie hard werken en liefde voor de natuur.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen