Bigardo Pellejo

Ken je het nieuwste project van Bigardo al? Bigardo Pellejo. Hiermee worden alle wijnwetten op z’n kop  gezet. Hij krijgt het voor elkaar je te misleiden met een Tinta de Toro, die toch echt wat wegheeft van een Carignan. Yummie!

Helemaal zonder IGP of DO want dit is experimentele wijn van een experimentele wijnboer. Hij verrast je met complexe en unieke smaken die perfect zijn om cadeau te geven aan je jarige vader, belangrijke zakenrelaties of aan je personeel als geschenk. Want jij geeft toch ook het liefst een bijzonder cadeau?

Jaar: 2020
Druif: Tinta de Toro
Streek: Toro, Spanje
Inhoud: 0,75 L
Alcoholpercentage: 13,5%

33.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

0 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in wijn!

Bigardo Pellejo, smaakmaker bij NaVijfen

Bigardo Pellejo is waarschijnlijk de meest experimentele wijn in ons assortiment. Die moet wel heeeel bijzonder zijn om opgenomen te worden. Wij letten erg op smaak, kwaliteit en uitstraling. Deze flessen worden minimaal 15 maanden op verschillende eikenhouten vaten gerijpt. Zo wordt die smaak nog net wat intenser.

Qua smaak heeft deze Spaanse furie een intense en explosieve smaak van cassis, rook, zwarte bessen en drop. De uitstraling is zeker niet mis. Deze krachtige fles is een echte eye-catcher. En wij zijn superfan van de kwaliteit. Wauw!

Wijnhuis Bigardo

Wijnhuis Bigardo begon met de overgrootvader van Kiko Calvo. Vanaf jonge leeftijd begon Kiko met sustainable farming. Het duurzaam verbouwen van druiven loopt dus al door hun familie heen.

Kiko Calvo reisde de wereld over om de kunst van het wijnmaken te perfectioneren. In Toro staat hij bekend als een rebel. En niet omdat hij zo rebels is, maar omdat hij lak heeft aan de regels van de IGP en DO van Toro. Kiko kleurt graag buiten de lijntjes en dat zorgt voor experimentele wijnen met bijzondere smaken. Het begon met de Bigardo Tinto en het nieuwste geslaagde experiment is Bigardo Pellejo. En wij zijn raaaaazend enthousiast. Deze moet je proeven!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen