Oiso Touraine Blanc

Oiso Touraine Blanc is het minder bekende zusje van de Reservé. Gemaakt volgens de regels van het onbekende AOC Touraine. Wat betekent deze AOC voor de wijn? Simpel! De smaak van deze wijn is voller en smaakt meer naar tropisch fruit, zoals citrus, abrikoos en peer. Maar ook barst het van de passievrucht en ananas.

Geen wonder dat deze tropische Sauvignon Blanc verschillende zilveren medailles op haar naam heeft staan. Terecht is dit het favoriete wijntje van Patrick en een van de huiswijnen van NaVijfen.

Jaar: 2019
Druif: Sauvignon Blanc
Streek: AOC Touraine
Inhoud: 0,75 L
Alcoholpercentage: 12%

8.95 incl. btw

Maak je cadeau af met chocolade:

Productprijs: 8.95 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

0 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in wijn!

Oiso Touraine Blanc, smaakmaker bij NaVijfen

Deze Oiso Touraine Blanc heeft met recht zilveren medailles in de wacht gesleept. Met zijn tropische smaakpallet en goudgele kleur is het een bijzonder mooi geschenk voor je belangrijke zakenrelaties, jarige collega of om lekker samen op te drinken op je balkon!

Misschien ken je Chenonceau wel als het sprookjeskasteel, wat over de rivier de Cher gebouwd is. Als je verder over het water gaat, zie je misschien wel de wijnranken die worden verbouwd langs de over. Ja, die ja! Deze druiven worden gebruikt voor deze Oiso Touraine Côt Cabernet Franc. En ja, je leest het goed: het kasteel Chenonceau schrijf je zonder de x!

Wijnhuis Paris-Simoneau

Wijnmaken een mannenvak? Niet als je het aan de vrouwen van Paris-Simoneau vraagt. Sinds de jaren ‘40 zijn de vrouwen van Simoneau de baas van de wijngaarden in Saint-Georges-Sur-Cher. Zo wordt het familiebedrijf Simoneau van moeder op dochter doorgegeven.

Carine Simoneau maakt sinds 2013 samen met haar man Antoine de wijnen van Paris-Simoneau en volgt het voorbeeld van haar moeder en grootmoeder. En ook de dochter van Carine helpt naast haar middelbare schoolleven in de wijngaarden aan de Loire.

Het bedrijfslogo is een eerbetoon aan de grootmoeder van Carine, die als Russische ballerina naar Frankrijk kwam.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen