Verras jouw thuiswerkteam met een koffie en thee pakket

Hebben je thuiswerkende collega’s met al dat harde werk wel een extraatje verdiend? Vier je werksuccessen, de verjaardag van je collega of geniet van een tussendoortje met een koffie- en theepakketje van NaVijfen. NaVijfen maakt ook van de tussendoortjes een bijzondere beleving vol onontdekt lekkers.

1 persoon

Koffie, koffie, koffie!

Verrassing! Een bijzonder bakkie pleur

17.90 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

High Tea

Waterkoker aan en schuif aan tafel

28.50 incl. btw

Bekijk dit pakket

Koffie of theepakketje op maat samenstellen? Doen!

Bestel jouw borrelpakket!

2 personen

Koffie met bonbons

Lekker laten pruttelen en genieten maar!

18.45 incl. btw

Bekijk dit pakket

2 personen

Thee met bonbons

Mmmm, tijd voor jouw verwenmomentje

13.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

Maal er niet om!

Ideaal kerstgeschenk voor jouw collega's!

33.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

Bijzonder koffie en theepakket bestellen?

Wij houden van speciale koffie en thee pakketten met een mooi verhaal. Bijvoorbeeld een bakkie pleur van Zuivere Koffie. Gemaakt door ex-gajes en wordt rechtstreeks gebrand in de bajes. Dat is pas een bijzondere beleving. Daar weten ze wel hoe je koffie moet branden. Met passie, geduld en een bijzondere tweede kans op de arbeidsmarkt. Liever een iets minder uitgesproken koffie of thee? Geen probleem. Kies dan voor biologische thee, groene thee of fair trade thee.

Klein en goedkoop koffie en theepakketje versturen

Een klein potje over voor een lekker tussendoortje voor je thuiswerkteam? Voor ieder budget hebben we koffie en thee pakketten. Van een uitgebreid koffie en theepakket tot een koffie of theepakket in een klein doosje. Of juist een brievenbuspakket. Je krijgt geen onzin over de post maar bijzondere pakketjes met een verhaal. Wij vertellen je wat dat is. Want wat goed is, hoeft niet duur te zijn. De grootste kostenpost zijn de verzendkosten. Wil je alles op één locatie? Dan krijg je gewoon korting op de verzendkosten.

Cadeautje geven? Koffie en thee cadeaupakket versturen natuurlijk!

Met jouw koffie- of theecadeau de wauw-factor opwekken? We got you! We zorgen dat de koffiepakketjes ingepakt worden in de NaVijfen giftverpakking. Een mooie verzenddoos, luxe inpakpapier, je kent het wel. Wil je zelf nog iets toevoegen? Dat is geen probleem. Neem op tijd contact op met Patrick. Dan voegen we het gemakkelijk aan je cadeautje toe. En de kers op de taart? Een gratis gefeliciteerd kaartje met jouw eigen tekst. Helemaal kosteloos en helemaal persoonlijk.

Duurzaam koffie of thee pakketten bestellen?

Duurzame koffie of thee pakketten begint bij biologische bonen, fair trade koffie en eerlijke theezakjes. Ben je een echte thee-fanaat? Dan geniet je van duurzame theepakketjes van NaVijfen. Vol grappige, maar vooral lekkere smaken. Combineer dat met biologische brownies, muffins en baksels. Die halen we ook lekker lokaal, gewoon bij Urban Chef. Zo stimuleren we de lokale ondernemers. Duurzaam verzenden? Geen probleem. Alle borrelpakketjes, groot en klein, worden verzonden met GoGreen. Helemaal elektrisch dus.

Borrelpakketje of lunchpakketje versturen?

Liever een uitgebreider borrelpakketje versturen? Dat is geen probleem. Snuffel even op door onze borrelpakketten of borrelcadeaus. Er zit zeker iets tussen. Of ben je op zoek naar een uitgebreide lunch voor je thuiswerkers? We hebben een arsenaal aan lunchpakketten. Neus lekker door het aanbod, er zit genoeg lekkers tussen.

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. In het checkout proces kies je de dag die jou het best uitkomt. Liever de box zo snel mogelijk ontvangen? Dan lukt dit meestal binnen 1 á 2 dagen.

Natuurlijk is dit mogelijk! Neem even contact op met onze borrelspecialist Patrick! Hij heeft alle ins en outs van de producten die in onze bestaande boxen zitten en wat er nog meer aankomt!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Wees niet bang, het is nog niet te laat. Houd even je Track&Trace code in de gaten en de avond voor de bezorging, rond een uur of 21:00 kun je het pakketje naar een parcelshop sturen. Zo kun je toch genieten van je pakketje!

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten nog niet los besteld worden. Wil je toch iets los bestellen? Stuur dan even een e-mail naar bestellen@navijfen.nl. Dan kijken we samen even of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.