Leyenda del Paramo Flor de Paramo Blanco

Leyenda del Paramo Flor de Paramo Blanco, goed gebalanceerd en lekker fris! Daarbij wordt alles duurzaam verbouwd, helemaal uit Noord-Spanje. Wist je dat Verdejo druiven het in deze streek super goed doen, maar oorspronkelijk uit Algerije komen? Nee? Nu wel. Kun je mooi indruk mee maken op een feestje.

Na het overweldigende succes van de Rescatado-lijn is Leyenda del Paramo hard aan de bak om alle Prieto Picudo en Albarino druiven biologisch te maken. Dezelfde regels worden toegepast, het is alleen nog even wachten op het officiële biologische certificaat.

Jaar: 2019
Druif: Verdejo
Streek: Vino de la Tierra de Castilla y León, Spanje
Inhoud: 0,75 L
Alcoholpromillage: 13%

8.95 incl. btw

Maak je cadeau af met chocolade:

Productprijs: 8.95 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

0 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in wijn!

Leyenda del Paramo Flor de Paramo, smaakmaker bij NaVijfen

Dit pareltje drink je het best koud. Even de koelkast in en plop de kurk eraf! Geniet van een frisse smaak op een warme zomeravond, een fris wijntje bij de film of voor een standaard dinsdagmiddag.

Deze druiven doorstaan super continentaal weer. 40 graden Celsius tot -15 graden Celsius, en dat proef je in deze mooie witte wijn. Een strogele kleur met een smaak van tropische fruitsoorten, verse kruiden en een romig pallet. Dat komt door de kleigrond, kiezelsteentjes en grind. Perfect voor een fris en fruitig wijntje.

Wijnhuis Leyenda del Paramo

In 2009-2010 waren er maar 7 mensen nodig om te beginnen met Leyenda del Paramo, maar tegenwoordig zijn er veel meer mensen bij betrokken om te zorgen dat het biologisch verbouwen, telen en handplukken van de druiven.

Leyenda del Paramo is niet bang om te pionieren. Dit wijnhuis was de eerste die succesvol de druiven Prieto Picudo (dat ken je wel, die grote donkerrode bossen van druiven) en de Albarino (lichtgroene trossen lekkers) biologisch hebben verbouwd. Dat betekent: zonder chemische bestrijdingsmiddelen maar met een portie hard werken en liefde voor de natuur.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen