Domaine du Margalleau Vouvray Sec

Ken je Domaine du Margalleau Vouvray Sec al? Nee, nee, deze Vouvray heeft geen bubbels. Iedereen kent die variant wel. Deze Vouvray is een hele mooie Sec, droog en mineraal. Het lijkt wel alsof ze ermee getoverd hebben. Niet voor niets staat Vouvray bekend als de thuisbasis van de Chenin Blanc.

Jaar: 2021
Druif: Chenin Blanc
Herkomst: AOC Vouvray, Frankrijk
Inhoud: 0,75 L
Alcoholpercentage: 12,5%

11.95 incl. btw

Maak je cadeau af met chocolade:

Productprijs: 11.95 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

0 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in wijn!

Domaine du Margalleau Vouvray Sec

Nee, we zeggen het nog een keer. Echt, echt écht geen bubbels in deze Vouvray. Maar een mooie gebalanceerde witte wijn met tinten van heerlijk rijp fruit en kruiden die typisch gebruikt worden in een Chenin Blanc. Natuurlijk! Deze fles is helemaal duurzaam. Dat maakt het cadeau geven van zo'n pareltje nog nét iets leuker.

De Chenin Blanc druiven worden met liefde met de hand geplukt. Wat een werk... Maar dat maakt deze wijn speciaal en misschien wel nog lekkerder. 6 maanden gerijpt in de wijnkelder en de markt op. Dat smaakt goed.

Wijnhuis Domaine du Margalleau

Wijnhuis Domaine du Margalleau is een door en door familiebedrijf. Dit is de vierde generatie van vader op zoon.

Sinds enkele jaren staat duurzaamheid hoog op de agenda. Gelukkig heeft Domaine du Margalleau per 2019 HVE certificering behaald. Helemaal duurzaam verbouwd dus! Nog niet zo lang geleden behaald, maar niet minder belangrijk. Zo willen ze hun steentje bijdragen voor de toekomst.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen