Secret Cellar Lote #1

Limited edition, experimenteel en zoooo lekker. Deze wijn wordt maar één keer gemaakt. Voor de eerste keer ooit zijn alle 5 witte
druivensoorten uit de Ribera gecombineerd. Door een samenwerking van lokale wijnboeren met lokale wijnmakers, hebben zij de handen ineengesloten om tot een vernieuwende wijn te komen. Dit heb je zeker nog nooit geproefd.

De totale oplage was maar 2750 flessen en NaVijfen heeft er een aantal kunnen bemachtigen. Volgend jaar? Dan maken ze nieuwe experimentele wijnen. Daarom is op ook echt op.

Jaar: 2021
Druif: Albillo, Pirulés, Verdejo, Malvasía & Sauvignon Blanc
Streek: Ribera del Duero, Spanje
Inhoud: 0,75 L
Alcoholpercentage: 12,5%

24.95 incl. btw

Maak je cadeau af met chocolade:

Productprijs: 24.95 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

0 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in wijn!

Secret Cellar Lote #1, smaakmaker bij NaVijfen

Wat krijg je als je alle 5 de druivensoorten van de Ribera combineert? Juist, bijzondere wijn. Geen standaard slobberwijn maar super bijzondere wijn. Dit experiment wordt dan ook maar 1 keer uitgevoerd met als resultaat een beperkte oplage.

Spanish Palete combineert het beste van, euh, 5 werelden. De druiven Albillo, Pirulés, Verdejo, Malvasía en Sauvignon Blanc komen tot deze heerlijke smaaksensatie. Als je de fles opent komen er al fruitige geuren van abrikoos, citrus en lichtkruidige wijnaroma's vrij. Of zou dat komen omdat het 18 maanden op eikenhouten nieuwe en gebruikte eikenhouten vaten gerijpt heeft?

Wijnhuis Spanish Palate

Onder leiding van Nicola wordt Spanish Palate volledig gevoerd onder vrouwelijk bewind. Deze Spaanse señoritas en señoras experimenteren samen met lokale wijnboeren in de omgeving van Toro. Zo doen ze bijzondere ontdekkingen en creëren limited editions zoals deze bijzondere Secret Cellar Lote #1.

Met het oog op de toekomst helpen zij vol passie lokale boeren met het duurzaam verbouwen van wijn. Dankzij deze samenwerking krijgen deze lokale boeren een groter podium voor de rest van de wereld.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen