Zakelijk wordt smakelijk met een bijzonder chocoladecadeau

Iedereen verandert in een chocoholic met een doosje zoet geluk in zijn handen. We hebben de lekkerste bonbons, biologische chocolade en vegan opties voor je verzameld. Van romig wit tot zo puur als het maar kan.

1 persoon

Chocolate and Love Napolitans giftbox

Verrassing! Biologische chocolade door de bus

20.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Chocolate and Love Library Box

Jeeejj! Luxe bio chocolade als brievenbuscadeau!

12.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

Maak je chocolade cadeau af met een biologisch wijntje!

Neus door biologische wijnen

1 persoon

Chocolate and Love Bar Giftbox

Wauw, geef deze bio chocolade cadeau!

18.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Chocolate and Love Tins

Re-usable tins met te gekke chocolaatjes!

14.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 Persoon

Love and Wine

Mmmm, biologische chocolade met wijn!

28.90 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Luxe Belgische bonbons

Mmmm, tijd om te genieten!

8.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Single Origin Chocolate giftbox

Oef, handgemaakt zijn ze het lekkerst!

14.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 Persoon

Chocolate On The Road

Belgische bonbons in toffe cargo box!

14.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

2 personen

Rode wijn met Single Origin Chocolates

Oef, Belgische bonbons met wijn!

22.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 Persoon

Chocoladetruffels

Verras met gekleurde truffels!

2 Personen

Where Beer Meets Chocolate

Chocolade met bier ganache!

18.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 Persoon

Happy chocolade proeverij

Verras met een chocolade hart!

8.75 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Chocolade kerstboom brievenbuspakket

Hardwerkende collega's verrassen doe je zo!

9.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Chocolade krans brievenbuspakket

Dikke plus: gemakkelijk door de brievenbus

7.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 Persoon

Chocolade hart brievenbuspakket

Verras met een chocolade hart!

8.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Chocolade paaskuiken brievenbuspakket

Wie was er eerder, de kip of het ei?

9.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

Trek in bijzondere chocolade? Hup biologische chocolade cadeau bestellen

NaVijfen denkt buiten de borrelbox met bijzondere chocolade. Chocolade online bestellen? Dat was nog nooit zo makkelij—eh, lekker! Twee drukken op de knop en chocolade laten bezorgen! Ja, het is lekker. Bijna te lekker om als cadeau weg te geven. Gelukkig mag je deze chocolade ook voor jezelf bestellen. Dan peuzel je het helemaal in je eentje op. Mmmm. Dat smaakt goed.

Chocolade box verzenden naar je jarige moeder, lieve collega of beste vriendin!

Chocolade cadeau verzenden als bedankje dat de buurvrouw op de dieren gepast heeft? Of om je werksuccessen te vieren? Of juist als verjaardagscadeau? Het is altijd tijd voor chocolade. Dus hup, luxe chocolade bestellen. NaVijfen verrast met chocolade zoals je nog nooit geproefd hebt! Of je nou van kleurrijke chocolade, bonbons kopen of biologische chocolade houdt. Wij vinden wat jij zoekt.

Chocolade kopen? Belgische bonbons online bestellen!

Jouw belangrijke zakenrelaties verrassen met bijzondere bonbons? Doe Belgische bonbons laten bezorgen. Want bij NaVijfen vind je geen standaard geneuzel, maar echt met bijzondere producten met een duurzaam verhaal. Van  Belgische chocolade bestellen vers van de chocolatier is tot biologische chocolade met milieubewuste verpakking. Wij maken chocolade cadeau geven nét ietsjes spannender. Combineer de luxe bonbons bestellen met een fles stevige rode wijn of vier een feestje met een fles bruisende bubbels.

Zakelijk chocolade cadeau bestellen voor belangrijke relaties

Een chocolade brievenbus pakket bestellen voor je collega’s of partners? Online chocolade bestellen doe je bij NaVijfen. Van chocolade bars tot chocolade gift voor door de brievenbus. Kies uit een arsenaal aan biologische en duurzame chocolade om te bestellen. Stuk voor stuk gemaakt van Fair Trade chocolade en allemaal om je vingers bij af te likken.

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. In het checkout proces kies je de dag die jou het best uitkomt. Liever de box zo snel mogelijk ontvangen? Dan lukt dit meestal binnen 1 á 2 dagen.

Natuurlijk is dit mogelijk! Neem even contact op met onze borrelspecialist Patrick! Hij heeft alle ins en outs van de producten die in onze bestaande boxen zitten en wat er nog meer aankomt!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Wees niet bang, het is nog niet te laat. Houd even je Track&Trace code in de gaten en de avond voor de bezorging, rond een uur of 21:00 kun je het pakketje naar een parcelshop sturen. Zo kun je toch genieten van je pakketje!

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten nog niet los besteld worden. Wil je toch iets los bestellen? Stuur dan even een e-mail naar bestellen@navijfen.nl. Dan kijken we samen even of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.