Alsón Malbec

Alsón Malbec is een mooie Spaanse landwijn. In tegenstelling tot de meeste wijnen uit La Mancha wordt deze wijn wél duurzaam verbouwd. Hoe dan? Simpel. Zonder chemische zooi, maar met milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen. Zo dragen Hacienda Albae en hun lijn Alsón wijnen hun steentje bij aan een betere toekomst.

Jaar: 2020
Druif: Malbec
Streek: La Mancha, IGP Vino de la Tierra, Spanje
Inhoud: 0,75 L
Alcoholpercentage: 14,5%

9.50 incl. btw

Maak je cadeau af met chocolade:

Productprijs: 9.50 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

0 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in wijn!

Alsón Malbec, smaakmaker bij NaVijfen

Smaakmaker? Deze Malbec is een pareltje dat verbouwd wordt in het zuidwesten van Spanje. En een echte smaakmaker. Met een roodpaarse kleur en geuren als donker fruit. Mmm, dat ruikt al goed, maar waar dit naar smaakt? Een intense en elegante smaak. Wij kunnen je garanderen: dat komt zeker door de 6 maanden op Franse eikenhouten vaten. Daar wordt deze Malbec nóg lekkerder van!

En met 100% van hun wijnen gemaakt van zelf verbouwde druiven, houdt Hacienda Albae de kwaliteit van hun eigen wijnen goed in de gaten. En dat proef je.

Wijnhuis Hacienda Albae - Alson

Het wijnhuis Hacienda Albae combineert top notch apparatuur met de klassieke methode van het wijnmaken. Met het oog op de toekomst verbouwen ze hun druiven helemaal duurzaam. Wist je dat alle druiven in hun wijnen zelf gegroeid worden? Zo waarborgen ze de duurzaamheid en kwaliteit van deze juweeltjes. En dat smaakt goed.

De grond rondom Hacienda Albae krijgt genoeg water. Dat komt omdat er een grote aquifer onder de grond zit. Dit ondergrondse waterreservoir zorgt ervoor dat in de hete zomers er weinig irritatie nodig is. En wist je dat al deze winnende wijnen gerijpt worden in de wijnkelder? Juist! Onder de grond, waar de constante, koele temperatuur goed zorgt voor deze wijntjes.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen