Mi Tractor Azul

Mi Tractor Azul. Heb je het label al gezien? Dit is zeker geen roestige oude tractor! Maar een heerlijke soepele en temperamentvolle Garnacha in een mooi jasje. Deze Garnacha Tintorera is duurzaam verbouwd en komt met een zacht prijsje. Terecht een van de huiswijnen van NaVijfen.

De soepele smaak van deze Garnacha Tintorera maakt het perfect voor bij een borrel of als relatiegeschenk. Wij zorgen ervoor dat ‘ie bijzonder maar toegankelijk is. Zodat iedereen er blij van wordt. Wist je dat Mi Tractor Azul volgens Spanish Palate een van Spanje zijn best bewaarde geheimen is? Dat belooft wat!

Jaar: 2020
Druif: Garnacha Tintorera
Streek: DO Almansa, Spanje
Inhoud: 0,75 L
Alcoholpercentage: 14%

7.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

0 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in wijn!

Mi Tractor Azul, smaakmaker bij NaVijfen

Het regent niet vaak in dit gebied, daarom worden deze wijnranken worden precies 3 meter uit elkaar geplant om ervoor te zorgen dat de druiven genoeg licht en water krijgen. Duurzaam gegroeid en verbouwd, worden de druiven nog steeds met liefde met de hand geplukt.

Garnacha Tintonera is een onbekende druif, maar de wijnen hiervan? Onweerstaanbaar. Daarom zijn we zo enthousiast over dit pareltje. De smaak is herkenbaar, met veel fruit en een donkerrode kleur. Dat moet wel een soepele maar temperamentvolle Spaanse zijn!

Wijnhuis Spanish Palate

Onder leiding van Nicola wordt Spanish Palate volledig gevoerd onder vrouwelijk bewind. Deze Spaanse señoritas en señoras experimenteren samen met lokale wijnboeren in de omgeving van Toro. Zo doen ze bijzondere ontdekkingen en creëren limited editions en waanzinnige wijntjes.

Met het oog op de toekomst helpen zij vol passie lokale boeren met het duurzaam verbouwen van wijn. Dankzij deze samenwerking krijgen deze lokale boeren een groter podium voor de rest van de wereld.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen