Martinez Saez Vina Orce Crianza

Martinez Saez Vina Orce Crianza is een mooi geblende en gebalanceerde Crianza. Maar wat betekent Crianza precies? Crianza betekent dat de wijn minimaal 2 jaar oud is. En dit pareltje is dat zeker! Eén jaar op houten vaten en één jaar op de fles. Met een Crianza heb je altijd kwaliteit in de hand.

De druiven van deze wijnen worden als laatste geplukt: namelijk in de allereerste week van Oktober. Deze hebben de meeste zon van alle druiven gehad. Zou daar die intense smaak van komen?

Jaar: 2018
Druif: Cabernet en Tempranillo
Streek: DO La Mancha, Spanje
Inhoud: 0,75 L
Alcoholpercentage: 14%

10.95 incl. btw

Maak je cadeau af met chocolade:

Productprijs: 10.95 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

0 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in wijn!

Martinez Saez Vina Orce Crianza, smaakmaker bij NaVijfen

12 maanden op eikenhouten vaten gerijpt en daarna 12 maanden in de fles, wauw! Dat moet wel bijzondere Crianza zijn. En zijn robijn/kersenrode kleur? Die krijgt ie van de druiven, die als allerlaatste geplukt worden, namelijk de eerste week van oktober.

Door een blend van Cabernet Sauvignon en Tempranillo te gebruiken, krijgt de wijn een bijzondere smaak. Wat dat is? Pruimen, zwarte bessen en donkerrood fruit met een royale houtsmaak. Elegant en complex, met precies de juiste tannine.

Wijnhuis Martinez Saez

Tussen de heuvels en valleien vind je op het landgoed Finca San Jos het wijnhuis Martinez Saez. In de ondergrondse wijnkelders van Martinez Saez worden alle wijnen gerijpt. De meeste in eikenhouten vaten, maar ook in roestvrijstalen vaten. Het resultaat? Bijzondere wijnen met een gebalanceerde smaak. Perfect om cadeau te doen en (samen) van te genieten.

Met behulp van een hardwerkend team worden de wijnen van de Martines Saez-familie gemaakt. Vol liefde en met de juiste know-how. Alleen als je jaren wijn maakt, weet je ze zo goed te krijgen als deze drie juweeltjes: Syrah, Tempranillo en Crianza.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen