Jubileum, als bedankje of target gehaald? Online taart kopen natuurlijk!

Perfect cadeau om samen iets te vieren. Van het 25-jarige jubileum van je collega tot het behalen van een target. Dat moet gevierd worden met lekkere taart. Hoe we voor de smaak zorgen? Proeven, proeven en nog eens proeven. Het is dan ook niet voor niets dat deze taarten bekroond zijn met mooie prijzen.

6 personen

Passievrucht taartje

Verras je collega's met thuisbezorgde taart!

9.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

6 personen

Appel-kruiden taart

Verrassing! Dit vieren we met taart

9.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

6 personen

Appel-citroen taart

Fris, zoet en oooo zo lekker

9.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

2 Personen

Taartbakborrel

Mmmm, die biologische appeltaart smaakt goed!

23.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

5 personen

Stoofpeertjescake

Hiervan geniet je het hele jaar door!

7.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

Verjaardag van oma of heeft je manager Abraham gezien? Huphup, verjaardagstaart bestellen

Verras met een bekroonde verjaardagstaart bestellen. Vers van de warme bakker, een lekker lokaal cadeau en ambachtelijk gemaakt. Of kun je er zelf niet bij zijn? Bestel een van deze bekroonde taartjes. Deze verjaardagstaart versturen was nog nooit zo gemakkelijk. Mmmm, online taart bestellen smaakt goed.

Geen standaard taarten kopen, bijzondere taart bezorgen

Slagroomtaart via de post bestellen? Nee, nee, dat wordt smurrie. Je wil er zeker van zijn dat zo’n ambachtelijk taartje netjes thuisbezorgd wordt. Dan kies je voor spannende appel-citroen taart, een appel-speculaastaartje of een passievruchttaartje. Verrassend, verfrissend en goed verpakt! Hoppa, taarten kopen en bijzondere taart versturen.

Gebak bestellen? Gemakkelijk taart laten bezorgen

Taart online bestellen heb je in een handomdraai gedaan. Voor jezelf, voor je jarige zoon of voor het bedrijf. In het checkoutproces geef je gemakkelijk aan of je taartjes naar één of meerdere adressen wilt versturen.

Bijzondere taartjes personaliseren met jouw bedrijfslogo

Vanaf 20 stuks zet je er gemakkelijk een logo op. Van wat? Dat mag je zelf beslissen. Bijvoorbeeld van je bedrijf, van het afgeronde project of van de vereniging. Dat geeft net de finishing touch voor het afsluiten van jullie werksuccessen. Als extra beloning voor het harde werken een logo van witte chocolade. Mmm, geniet ervan.

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. In het checkout proces kies je de dag die jou het best uitkomt. Liever de box zo snel mogelijk ontvangen? Dan lukt dit meestal binnen 1 á 2 dagen.

Natuurlijk is dit mogelijk! Neem even contact op met onze borrelspecialist Patrick! Hij heeft alle ins en outs van de producten die in onze bestaande boxen zitten en wat er nog meer aankomt!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Wees niet bang, het is nog niet te laat. Houd even je Track&Trace code in de gaten en de avond voor de bezorging, rond een uur of 21:00 kun je het pakketje naar een parcelshop sturen. Zo kun je toch genieten van je pakketje!

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten nog niet los besteld worden. Wil je toch iets los bestellen? Stuur dan even een e-mail naar bestellen@navijfen.nl. Dan kijken we samen even of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.