Bij NaVijfen druk jij jouw stempel op ieder relatiegeschenk!

Het is ergens 5 uur! Houd deze gedachte in je achterhoofd als je de bruisende en blijvende relatiegeschenken van NaVijfen inspecteert. Van een fles luxe champagne met gegraveerde glazen tot een uitgebreid borrelpakket. Uiteraard inclusief gegraveerde borrelplank. Allemaal duurzaam. En met een mooi verhaal. Dat maakt deze relatiegeschenken net even anders.

Een relatiegeschenk bedrukken met logo

Met een fles bruisende bubbels, een waanzinnige wijn of wat betere bieren, zit dat sowieso goed. Het is wel zo leuk om zo’n cadeau te bedrukken met je logo. En slim ook. Zo blijf je in the picture en voorkom je dat de klant in kwestie na een paar goedgevulde glazen je naam kwijt is.

Duurzaam graveren of branden met logo

Bij NaVijfen zien we samenwerking als een goede fles wijn: hij wordt beter met de jaren. Daarom is het leuk om een gegraveerd relatiegeschenk te geven dat minstens zo lang meekan. Wij kunnen we allerlei bijzondere relatiegeschenken voor je graveren. Luxe champagneglazen misschien, een metalen bidon of een kleurrijke fruiter. Dat doen we zonder inkt. We branden liever. Inkt is slechter voor het milieu en slijt bovendien.

Duurzame bedrukte relatiegeschenken als cadeau!

Bij NaVijfen houden we van duurzaam. Daarom vind je bij ons alles van biologische borrelsnacks tot duurzame relatiegeschenken. Onze standaard borrelplanken zijn daarom gemaakt van bamboe. Bamboe is een grassoort – toch een fijn idee dat er geen bomen verloren gaan voor het geven van jouw bedrijfscadeau. Op onze duurzaamheidspagina vind je meer informatie.

Lokale borrelplank uit Amsterdam als relatiegeschenk bestellen

De gemeente Amsterdam kapt bomen alleen als ze ziek zijn of als er ruimte nodig is. Om verspilling tegen te gaan, is HOUD opgericht. Samen met de sociale werkplaats in Amsterdam zagen en schuren zij het gekapte hout tot borrelplanken. Zonder machines, maar met de hand. En met liefde. Na afloop weet je precies of een plank uit het Vondelpark of de Sarphatistraat komt. En je logo wordt er ingebrand. Ja, ze zijn leuk. Bijna te leuk om weg te geven!

Relatiegeschenk én verzenddoos personaliseren

Jouw stempel op de verzenddoos? Geeft nét dat beetje extra. En dat hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Heb je zelf een in-house designer, dan doe je het lekker zelf. Liever dat wij een ontwerp maken? Ook geen probleem.

We leveren snel, maar personaliseren kost tijd. Dien dus alsjeblieft op tijd je verlanglijstje bij ons in. Het liefst een week of twee/drie van tevoren. Laat ons dan ook weten of je ook de verzenddoos wilt laten bedrukken. Dat geeft toch net even leuker!

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. In het checkout proces kies je de dag die jou het best uitkomt. Liever de box zo snel mogelijk ontvangen? Dan lukt dit meestal binnen 1 á 2 dagen.

Natuurlijk is dit mogelijk! Neem even contact op met onze borrelspecialist Patrick! Hij heeft alle ins en outs van de producten die in onze bestaande boxen zitten en wat er nog meer aankomt!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Wees niet bang, het is nog niet te laat. Houd even je Track&Trace code in de gaten en de avond voor de bezorging, rond een uur of 21:00 kun je het pakketje naar een parcelshop sturen. Zo kun je toch genieten van je pakketje!

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten nog niet los besteld worden. Wil je toch iets los bestellen? Stuur dan even een e-mail naar bestellen@navijfen.nl. Dan kijken we samen even of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.