Bij NaVijfen druk jij jouw stempel op ieder relatiegeschenk!

Schuif bij iedere borrel gelegenheid aan tafel met de blijvende relatiegeschenken van NaVijfen. Verras jouw relaties met een fles luxe champagne met gegraveerde glazen tot een uitgebreide borrel met gegraveerde borrelplank. Wij vinden wat jij zoekt.

Tadaa! Relatiegeschenk bedrukken met logo

Met de bijzondere relatiegeschenken van NaVijfen druk jij overal jouw stempel op. Een relatiegeschenk staat gelijk aan het geven van een bijzonder aandenken. Ook nog eens duurzaam? Perfect! Geef daarom een blijvend en duurzaam aandenken bij een mooie fles bruisende bubbels, voor bij een waanzinnig wijntje of bij de beste biertjes. Welke relatiegeschenken we allemaal hebben? Kijk op relatiegeschenken. Maar de bedrukte relatiegeschenken, dat zijn de leukste!

Duurzaam bedrukken of graveren met logo

Bijna alles kan gegraveerd worden, luxe champagneglazen, een metalen bidon of een kleurrijke fruiter. Hoe dat erop komt? Gewoon, erin gebrand. Wist je dat graveren een stuk milieuvriendelijker is dan bedrukken met inkt? Daarbij slijt bedrukking, waar graveren altijd erin blijft staan. Da’s pas een mooi duurzaam bedrijfscadeau: eentje met een logo gegraveerd!

borrelplank relatiegeschenken
duurzaam relatiegeschenk

Oh, oh, oh, duurzame bedrukte relatiegeschenken als cadeau!

Bij NaVijfen houden we van duurzaam. Van biologische borrelsnacks tot duurzame relatiegeschenken. Zo zijn onze standaard borrelplankjes van bamboe. Wist je dat hierdoor geen bomen gekapt worden? Bamboe is namelijk een grassoort en geen houtsoort. Hierdoor wordt het nóg leuker om een cadeau met bedrijfslogo te geven. Op de duurzaamheidspagina vind je alle ins en outs van ons duurzaamheidsbeleid. Geen standaard geneuzel, maar een blijvend en handig aandenken.

Lokale borrelplank uit Amsterdam als relatiegeschenk bestellen

De bomen in Amsterdam worden alleen door de gemeente gekapt als ze ziek zijn of als er ruimte nodig is. Om verspilling tegen te gaan, zijn onze partners begonnen met HOUD. Samen met de sociale werkplaats in Amsterdam zagen en schuren zij het hout tot borrelplanken. Zonder machines, maar met liefde met de hand. Van ‘t Vondelpark tot de Sarphatistraat, ze vertellen je tot aan de straatnaam waar iedere plank vandaan komt. En jouw logo? Dat wordt er netjes ingebrand. Wij zijn enthousiast, jij toch ook?

De verzenddoos personaliseren?

Ja natuurlijk!

Natuurlijk kun je ook jouw stempel drukken op de verzenddoos. Niet een echte stempel of gepersonaliseerde sticker, maar een hele bedrukking van de doos. Zo sprint jouw bedrijfsgeschenk met logo met kop en schouders boven de rest uit. Wedden?

Geen spijt, bestel op tijd!

Snel schakelen? Geen probleem! Waar de een 4 weken op zich laat wachten, duurt het bij ons stukken minder. Hoe krijgen wij die korte lijntjes? Door onze partners een pakketje te sturen lopen ze nóg ietsjes harder. Dus om er zeker van te zijn dat jouw relatiegeschenken gepersonaliseerd kunnen worden, vragen we je om op tijd te bestellen.

relatiegeschenken glazen

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. In het checkout proces kies je de dag die jou het best uitkomt. Liever de box zo snel mogelijk ontvangen? Dan lukt dit meestal binnen 1 á 2 dagen.

Natuurlijk is dit mogelijk! Neem even contact op met onze borrelspecialist Patrick! Hij heeft alle ins en outs van de producten die in onze bestaande boxen zitten en wat er nog meer aankomt!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Wees niet bang, het is nog niet te laat. Houd even je Track&Trace code in de gaten en de avond voor de bezorging, rond een uur of 21:00 kun je het pakketje naar een parcelshop sturen. Zo kun je toch genieten van je pakketje!

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten nog niet los besteld worden. Wil je toch iets los bestellen? Stuur dan even een e-mail naar bestellen@navijfen.nl. Dan kijken we samen even of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.