Martinez Saez Vina Orce Syrah

Deze monocépage (excuse our French) is een waar pareltje. De mooie tannines in deze Syrah hebben al een gouden en bronzen medaille opgeleverd. Dat is dit prachtige jasje meer dan waard!

Deze Syrah-druiven worden vroeg in de ochtend in de tweede week van September geplukt. Gewoon. De helft met milieuvriendelijke machines en de andere helft met de hand.

Jaar: 2020
Druif: Syrah
Streek: DO La Mancha, Spanje
Inhoud: 0,75 L
Alcoholpercentage: 13,5%

10.50 incl. btw

Maak je cadeau af met chocolade:

Productprijs: 10.50 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

0 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in wijn!

Martinez Saez Vina Orce Syrah, smaakmaker bij NaVijfen

Smaakmaker bij NaVijfen, maar waar smaakt deze Vina Orce Syrah naar? Dat weten we, want we hebben al wat voorgeproefd. Bereid je voor op een intens rode kleur Syrah-wijn, met blauwpaarse tonen. Dat lijkt bijna op een sprookje. Vleugjes bosbessen, donkerrood fruit en pruimen proef je door de Syrah heen.

Waar deze kanjer zijn intense smaak vandaan haalt? Simpel, door te worden verbouwd in het zuidwesten van Spanje. Hier regent het weinig. Daar komt de intense smaak vandaan. Geen wonder dat het al twee medailles in de wacht gesleept heeft. Combineer dit met een kaasplankje en het wordt zeker genieten.

Wijnhuis Martinez Saez

Tussen de heuvels en valleien vind je op het landgoed Finca San Jos het wijnhuis Martinez Saez. In de ondergrondse wijnkelders van Martinez Saez worden alle wijnen gerijpt. De meeste in eikenhouten vaten, maar ook in roestvrijstalen vaten. Het resultaat? Bijzondere wijnen met een gebalanceerde smaak. Perfect om cadeau te doen en (samen) van te genieten.

Met behulp van een hardwerkend team worden de wijnen van de Martines Saez-familie gemaakt. Vol liefde en met de juiste know-how. Alleen als je jaren wijn maakt, weet je ze zo goed te krijgen als deze drie juweeltjes: Syrah, Tempranillo en Crianza.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen