Verras je hardwerkende collega’s met een borrelpakket door de brievenbus!

NaVijfen weet te verrassen met bourgondische snacks die zo plat zijn als een dubbeltje! Bijzondere Spaanse olijfjes, luxe serranoham of ambachtelijke kaasjes met een verhaal. Cheesus, wat een lekkere combi’s!

1 persoon

Brievenbusborrel Wijn

Klein cadeau, groot gebaar!

12.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

Brievenbusborrel Cocktail

Deze moet je proeven!

11.49 incl. btw

Bekijk dit pakket

Retteketet, liever
een groot borrelpakket?

Bestel jouw borrelpakket!

Brievenbusborrel Healthy

Oef, super healthy en uitgebreid!

14.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Pathé thuis brievenbus

Smikkelen met je favoriete film!

10.65 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Chocolate and Love Napolitans giftbox

Verrassing! Biologische chocolade door de bus

20.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Chocolate and Love Library Box

Jeeejj! Luxe bio chocolade als brievenbuscadeau!

12.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 Persoon

Happy chocolade proeverij

Verras met een chocolade hart!

8.75 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 Persoon

Chocoladetruffels

Verras met gekleurde truffels!

1 persoon

Chocolade kerstboom brievenbuspakket

Hardwerkende collega's verrassen doe je zo!

9.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Chocolade krans brievenbuspakket

Dikke plus: gemakkelijk door de brievenbus

7.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

24ICE brievenbuspakket

Mmmm, genieten van ijskoude ijsjes

7.99 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Chocolade paaskuiken brievenbuspakket

Wie was er eerder, de kip of het ei?

9.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 Persoon

Chocolade hart brievenbuspakket

Verras met een chocolade hart!

8.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

(Sorry for) Driving You Nuts

Die noot is gekraakt!

4.30 incl. btw

Bekijk dit pakket

Biologische brievenbus limonade

Mmm, biologisch smaken ze het lekkerst!

7.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

Borrel brievenbuspakket bestellen? Klein cadeau, groot plezier!

Verrassing! Een borrelpakket in je brievenbus. Onverwachts, smakelijk en lekker makkelijk. Thuisblijven niet nodig! Een borrelpakket in de brievenbus bezorgen kan alleen met de kleinste lekkernijen. Daarom zijn onze borrelexperts met een meetlint aan de slag gegaan om zo tot een afgemeten en meer dan lekker borrel brievenbuspakket te komen. Wat daarin zit? Kaas zo plat als een dubbeltje, Italiaanse olijven en gedroogde fuet zoals je het nog nooit geproef hebt bijvoorbeeld. Borrel brievenbuspakket bestellen? Eén pakket heeft genoeg lekkers voor 1 persoon.

Hmmm, een beleving in de brievenbus

Nootjes die je nog nooit geproefd hebt, een bijzondere thee en koffie met een verhaal. Een borrelpakket in de brievenbus bezorgen staat gelijk aan een bourgondische beleving geven. Lekker proeven van verrassende snacks, drankjes of zoetigheid. We hebben namelijk niet alleen verrassingen voor bij de borrel, maar ook een origineel aanbod mierzoete chocoladepakketjes, koffiepakketten en theepakketten. Geen standaard geneuzel, maar een brievenbuspakket met een verhaal.

Speciale wensen? Kies voor een borrel brievenbuspakket op maat

Geen blauwe kaas, lekker veel olijven, een speciale dip. Wat heb jij in gedachten voor je borrel door de brievenbus? Onze borrelspecialist Patrick weet de brievenbuspakketten tot de nok te vullen met duurzame, biologische producten die passen bij jouw wensen. En dat kost je niets extra’s. Wil je een borrel brievenbuspakket versturen met jouw naam, logo of kleuren erop? Personaliseren is al helemaal geen probleem. Kijk ook naar onze gepersonaliseerde relatiegeschenken.

Borrelpakket door de brievenbus bezorgen: da’s pas makkelijk

Zo’n borrel door de brievenbus heeft best wat voordelen. Zo hoeft je collega, vriend of moeder niet thuis te blijven om de deur open te doen. We stoppen dat borrelpakket gewoon in de brievenbus. Verder houd jij meer geld op zak. Een borrel brievenbuspakket versturen kost namelijk net ietsje minder dan een groot pakket. Op zoek naar een goedkoop borrel brievenbuspakket? Voor ieder budget maken we gemakkelijk een pakket op maat.

Lekker groen doen! Ga voor een duurzaam borrelpakket in de brievenbus

Ons duurzame verhaal start al bij onze zoektocht naar mooie producten voor in jouw borrel brievenbuspakket. We werken met lokale producten die op een eerlijke manier gemaakt worden. Dat smaakt pas écht lekker. We versturen we al onze borrel brievenbuspakketjes met GoGreen. De gewone borrelpakketten trouwens ook. Daaaag, CO2-uitstoot! Zo wordt dat borrelpakket in de brievenbus lekker duurzaam.

Verras je collega’s met een borrelpakket in de brievenbus

Ook bedrijven hebben het bestellen van onze bijzondere borrelpakketten en lunchpakketten ontdekt. Leuk als bedankje voor je hardwerkende collega’s. Een borrelpakket in de brievenbus is weer eens wat anders dan de zoveelste waardebon. Meer op zoek naar een brievenbus geschenk voor je zakenrelaties? Da’s bij NaVijfen serious business. Genoeg producten met een mooi verhaal die perfect aansluiten bij jouw duurzame bedrijfsdoelstellingen.

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. In het checkout proces kies je de dag die jou het best uitkomt. Liever de box zo snel mogelijk ontvangen? Dan lukt dit meestal binnen 1 á 2 dagen.

Natuurlijk is dit mogelijk! Neem even contact op met onze borrelspecialist Patrick! Hij heeft alle ins en outs van de producten die in onze bestaande boxen zitten en wat er nog meer aankomt!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Wees niet bang, het is nog niet te laat. Houd even je Track&Trace code in de gaten en de avond voor de bezorging, rond een uur of 21:00 kun je het pakketje naar een parcelshop sturen. Zo kun je toch genieten van je pakketje!

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten nog niet los besteld worden. Wil je toch iets los bestellen? Stuur dan even een e-mail naar bestellen@navijfen.nl. Dan kijken we samen even of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.