Lunchen als op vakantie

Met een van de lunchpakketten die je hieronder vindt, waan je jouw keukentafel op een terras in de Franse Côte d’Azur. Of het Italiaanse Toscane. In ieder geval een zalige plek met uitzicht op zee. En een kleurrijke maaltijd en cocktail voor je neus. Boterzachte broodjes, verse fruitsoorten, zalige soepen. Wie krijgt daar geen hernieuwde werkenergie van? Wij zeggen: bon apetit. Of buon appetito!

1 persoon

Brievenbus lunchpakket

Bon appetit!

11.75 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Kleine lunch

Kleine lunch, groot gebaar

14.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

2 personen

Mediterraanse lunch

Je smaakpapillen vliegen naar Toscane

30.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Biologische lunch

Groen, duurzaam en lekker

26.50 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 persoon

Bakkerslunch

Vers van de pers, euh, bakker!

22.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

2 personen

Luxe lunch

Uitgebreid, luxe en zooo lekker!

39.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

Lunchpakket of lunch op maat?

Als je liever iets wilt wat niet in het assortiment staat, kan dat ook. Misschien heb jij (of collega’s) een allergie. Of specifieke dieetwensen. Dan stellen we graag een lunchpakket op maat voor je samen. Halal? Kan! Vegan? Nos problems. In ieder lunchpakket beloven we een verborgen schat aan smaak, vitamines en nieuwe energie. We denken graag met je mee over de samenstelling van jouw lunchpakketten.

Lunchpakket laten bezorgen

Belegen Old Amsterdam kaas. Heerlijke serranoham. Verse groenten. Avocadospread met gesneden radijsjes. Een zoete sinaasappel. Jum! Als je iets hebt uitgekozen, dan is een lunchpakket laten bezorgen zo gecheft. Met de hulp van GoGreen leveren ze op het juiste moment op de juiste adressen af. Hadden we trouwens al verteld dat we onze producten lokaal inkopen? En zo duurzaam mogelijk werken? Misschien smaakt je lunch met die kennis nog nét iets lekkerder. Mmm.

Lunchpakket… ontbijtpakket… het werkt allebei

Als je niet kunt wachten tot de lunch, staat het je uiteraard vrij dit lunchpakket om te dopen tot ontbijtpakket. Je to-do-lijst knapt er gegarandeerd van op als bovenaan komt te staan dat je eerst je tanden in zo’n zalig broodje van de bakker mag zetten. Of een vers stuk fruit. Gewoon thuisbezorgd bij al die harde werkers.

Lekkere trek? Hup hup, dat betekent een lunchbox bestellen

Thuis peuzelen van luxe broodjes van de bakker, bourgondische serranoham met honing-mosterdsaus en smikkelen een zacht en romig tomatensoepje. Kortom: alles voor een gezonde, luxe lunch voor de thuiswerkers. Laat nu jouw lunchpakket thuisbezorgen met GoGreen. Daarnaast zijn (bijna) al onze borrelpakketten, lunchhapjes en ontbijtpakketjes duurzaam. Kies gauw een lunch of koffie of thee pakketten uit.

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. In het checkout proces kies je de dag die jou het best uitkomt. Liever de box zo snel mogelijk ontvangen? Dan lukt dit meestal binnen 1 á 2 dagen.

Natuurlijk is dit mogelijk! Neem even contact op met onze borrelspecialist Patrick! Hij heeft alle ins en outs van de producten die in onze bestaande boxen zitten en wat er nog meer aankomt!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Wees niet bang, het is nog niet te laat. Houd even je Track&Trace code in de gaten en de avond voor de bezorging, rond een uur of 21:00 kun je het pakketje naar een parcelshop sturen. Zo kun je toch genieten van je pakketje!

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten nog niet los besteld worden. Wil je toch iets los bestellen? Stuur dan even een e-mail naar bestellen@navijfen.nl. Dan kijken we samen even of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.