Mmmm, lekkere trek in een lunchpakket?

Target gehaald, een rommelende maag of juist lekkere trek? Hieronder vind je een arsenaal aan lunchpakketten en ontbijtpakketjes. Perfect voor het twaalfuurtje. Geniet van verse broodjes van de bakker, vers fruit en romige vegetarische tomatensoep? Alle pakketjes zijn anders, maar stuk voor stuk toppers. Zoek gauw wat lekkers uit.

2 personen

Paasbrunch

Bon appetit!

24.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

Lunch bestellen voor je hardwerkende collega’s

Surprise! Een lunchpakket thuisbezorgd. Lekker, verrassend en gemakkelijk. Serranoham zoals je het nog nooit geproefd hebt, met een mooi verhaal. Combineer dat met honing-mosterdsaus en je bourgondische beleving is compleet. We laten je lekker proeven van onontdekte pareltjes die nét even wat anders zijn. Zo vind je bij NaVijfen niet alleen borrelpakketten,  maar worden ook lunchpakketjes en ontbijtpakketjes gemakkelijk bij je collega’s of personeel thuisbezorgd.

Hmmm, een gezonde lunchpakketten kopen voor bij het werk

Zo hoeven je collega’s zelf niets te regelen maar heb jij al wat lekkers voor ze uitgezocht. Dat hebben je thuiswerkers vast verdiend na een lange werkweek zwoegen. Verras ze met verse broodjes van de bakker, belegen Old Amsterdam kaas of verse groente en fruit. Onze tips zijn: avocadospread met gesneden radijsjes, een verse sinaasappel of biologische appels. Want al ons fruit wordt lokaal en vers ingekocht. Da’s nog eens duurzaam!

Lunchpakket op maat bestellen? Gemakkelijk thuisbezorgd

Zit er niet helemaal tussen waar je trek in hebt of heb je collega’s met een allergie of specifieke dieetwensen? Van vegetarisch tot halal, we stellen gemakkelijk een lunchpakket op maat samen. Hoe de lunchpakketten bezorgd worden? Dit lunchpakket wordt gemakkelijk thuisbezorgd bij jouw personeel. Ook als je een klein of juist een ruimer budget hebt. Broodjes bestellen zichzelf niet, dus we denken graag met je mee.

Ontbijtpakket aan huis bestellen voor thuiswerkend personeel

Kun je niet wachten tot de lunch? Van deze lunchpakketten krijg je geen spijt, ze zijn ook perfect voor het ontbijt! Al het gezonde lekkers in deze lunchpakketten zijn ook super geschikt voor de belangrijkste maaltijd van de dag: het ontbijt. Met de verse broodjes, bourgondische serranoham en smaaksensaties die je niet eerder geproefd hebt. Da’s pas gemakkelijk, een lunch bezorgen. Gewoon bij een ieder thuis.

Lekkere trek? Hup hup, dat betekent een lunchbox bestellen

Thuis peuzelen van luxe broodjes van de bakker, bourgondische serranoham met honing-mosterdsaus en smikkelen een zacht en romig tomatensoepje. Kortom: alles voor een gezonde, luxe lunch voor de thuiswerkers. Laat nu jouw lunchpakket thuisbezorgen met GoGreen. Daarnaast zijn (bijna) al onze borrelpakketten, lunchhapjes en ontbijtpakketjes duurzaam. Kies gauw een lunch of koffie of thee pakketten uit.

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Je kiest zelf wanneer je de box ontvangt. In het checkout proces kies je de dag die jou het best uitkomt. Liever de box zo snel mogelijk ontvangen? Dan lukt dit meestal binnen 1 á 2 dagen.

Natuurlijk is dit mogelijk! Neem even contact op met onze borrelspecialist Patrick! Hij heeft alle ins en outs van de producten die in onze bestaande boxen zitten en wat er nog meer aankomt!

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Wees niet bang, het is nog niet te laat. Houd even je Track&Trace code in de gaten en de avond voor de bezorging, rond een uur of 21:00 kun je het pakketje naar een parcelshop sturen. Zo kun je toch genieten van je pakketje!

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten nog niet los besteld worden. Wil je toch iets los bestellen? Stuur dan even een e-mail naar bestellen@navijfen.nl. Dan kijken we samen even of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.