Appel-kruiden taart

Gefelicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartttt! Een appel-kruidentaartje gewoon bij jou thuisbezorgd tot op de deurmat. Vol met appel en speculaaskruiden. Genoeg om met z’n zessen van te smikkelen. Hmmm, wedden dat je dit pareltje nog nooit geproefd hebt?

Vers van de pers… euh lokale bakkerij! Wist je dat deze bakker tegelijkertijd hofleverancier is? Straks smikkel je van dezelfde gebakjes als de koning en koningin. Perfect om royaal te genieten na het behalen van jouw werksuccessen, een belangrijke target of juist om de verjaardag van je collega te vieren. Gemakkelijk thuis of op kantoor bezorgd met GoGreen!

9.95 incl. btw

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Appel-kruiden taart: van de officiële hofleverancier

Feestje vieren? Appel-kruiden taart bestellen!

We gaan van de bekende paden af met een appel-kruiden taart. We maken het spannend maar niet té spannend, zodat je collega die van slagroomtaart houdt het ook lust. Met een originele smaak als appel-speculaaskruiden is dit een zoete versnapering, gemaakt door de lokale bakker. Wist je dat deze bakker ook hofleverancier is? Ja, echt! Dat is geen geneuzel, maar super bijzonder.

Zodra de bakker het verse taartje bij ons aflevert, verpakken we het met duurzaam kraftpapier in onze gerecyclede dozen. We versturen met GoGreen. Wel erg goed voor de toekomst. En dat blijft goed tot het bij jou thuis of op kantoor komt. Het kan gemakkelijk een paar dagen buiten de koelkast bewaard blijven. Als een piece of cake wordt dit taartje bij je thuis afgeleverd. Mmm, geniet ervan.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen