Love and Wine

Love and Wine! Toon je waardering naar je belangrijkste (zaken)relaties met het Love and Wine geschenkpakket. Met deze biologische wijn en biologische chocolade mag je zeker bij échte chocoholics over de vloer komen.  En de duurzame wijn? Dat is pas een bijzonder wijntje! De Prieto Picudo druif is Noord-Spanje in een notendop. Niet zo vurig als de meer zuidelijke druiven, maar de Spaanse passie is zo een stuk beter verdraagzaam. Wedden dat deze smaak nieuw voor je is?

Jaar: 2021
Druif: Prieto Picudo
Streek: Vino de la Tierra de Castilla y León, Spanje
Inhoud: 0,75 L
Alcoholpromillage: 13%

28.90 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Bestel een relatiegeschenk dat blijft hangen! Rode wijn met bonbons

Love and Wine, dat smaakt altijd goed!

Verras je (zaken)relaties of personeel met biologische chocolade van Chocolate and Love. Een perfect geschenk om deze feestdagen mee over de vloer te komen. Dat is pas een fijn cadeau en een groot gebaar voor misschien wel het belangrijkste moment van het jaar: Kerst! En die duurzame wijn mag er ook zijn! Heerlijk rood van prieto picudo druiven.

  • Leyenda del Paramo: Flor del Paramo Tinto
  • Chocolate and Love Giftbox
  • Chocolate and Love reep: Sea Salt Caramel
  • Chocolate and Love reep: Orange
  • Chocolate and Love reep: Rich Dark
  • Chocolate and Love reep: Mint
  • In mooie cadeauverpakking

Verpakt in een mooie verzenddoos en gemakkelijk naar kantoor gestuurd. Zo kun je ze zelf uitdelen. Liever alles bij iedereen thuisgestuurd? Geen probleem. Dat maakt ons niets uit.

Chocolate and Love; helemaal biologisch & afbreekbaar!

Chocolate and Love is het liefdeskindje van de Schotse Richard en de Deense Brigitte. Deze twee zoetekauwen waren niet alleen gek op elkaar, maar ook helemaal loco voor de choco. Heeft iemand ze al verteld dat liefde door de maag gaat?

Zij vonden dat het wel anders kon in chocoladeland. Hoe dan? Zelf zijn ze betrokken bij het kiezen van de beste kwaliteit cacaobonen. Ook zorgen ze voor een eerlijke prijs voor de cacaoboeren en voor een transparant productieproces. Zo krijg je biologische chocolade zoals je nog nooit geproefd hebt: lekker en met een bijzonder goed gevoel. De Great Taste awards bewijzen dat!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen