Single Origin Chocolate giftbox

Verrassen doen we met NaVijfen. Bijvoorbeeld met deze Single Origin Chocolate giftbox van Chocolatier Valentino. Een schitterende chocolade giftbox met chocolade van over de hele wereld. Iedere bonbon wordt gemaakt met cacao van één plek in de wereld. Dat verschilt per bonbon. Handgemaakt door de beste chocolatier van Brussel: Valentino. Om je vingers bij af te likken.

Verras jouw belangrijke zakenrelaties, jarige moeder of beste vriendin met deze bijzondere bonbons. Combineer het bijvoorbeeld met een fles rode wijn. Dan heb je meteen een bijzonder cadeau te pakken. Want iedereen leeft op van een heerlijke portie chocolade.

14.95 incl. btw

Maak je cadeau af met een heerlijk wijntje:

Productprijs: 14.95 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Verras met luxe chocolade bonbons!

Chocolade uit verschillende delen van de wereld!

Deze chocolade bonbons worden gemaakt van de beste Belgische chocolade. Hoe we dat weten? We halen ze direct uit Brussel, bij Chocolatier Valentino. Stuk voor stuk handgemaakt en mega lekker. Een fantastisch relatiegeschenk, wauw!

  • 250 gram luxe Belgische chocolade bonbons
  • Ecuador: 70% cacao met koffie en caramel
  • Brazilië: 67% acao met caipirinha
  • Ivoorkust: 47,3% cacao met ruby chocolade
  • Vanuatu: 44% cacao met amandelmelk
  • Ghana: 40% cacao met mango en hazelnoot
  • Papua: 35% cacao met ananas en banaan

We verzenden de Single Origin Chocolates gemakkelijk met GoGreen naar jouw hardwerkende collega, jarige moeder of als bedankje naar jouw relaties. Wil je liever alles persoonlijk afgeven? Dan sturen we het met liefde naar 1 adres. Zo gepiept!

Chocolatier Valentino

Wat in 1978 met Helen en Willy als klein chocoladeatelier in het hart van Brussel begon, is in mum van tijd uitgegroeid tot een waar chocolade imperium waar ze van Chili tot China van smikkelen. Maar waarom de naam Valentino? Die zou vast niet komen door het zwak wat Helen had voor de acteur Rudolph Valentino... of wel?

De smaak van deze bonbons is ongekend lekker. En dat is niet gek, want deze bonbons zijn stuk voor stuk handgemaakt. Met vullingen als praliné, marsepein, caramel of een van de vele andere smaken, mag je zeker bij je collega’s over de vloer komen. Bij NaVijfen laten we je nieuwe smaaksensaties ontdekken die spannend, maar niet té spannend zijn. Zodat je collega die het liefst alléén melkchocolade eet ook gelukkig wordt.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen