Chocolade kerstboom brievenbuspakket

Klaar voor een origineel kerstcadeautje voor je fijne collega’s? Stuur ze een Happy Kerstboom door de bus. Tover een glimlach op hun gezicht met dit originele kleurrijke brievenbus kerstcadeautje. Luxe Belgische chocolade versierd met knapperige suikerdecoratie en crispy truffels, verpakt in een extra kerstige jasje. Een mooie binnenkomer om je collega te verrassen.

Een dikke plus: het gaat gemakkelijk door de brievenbus! Je hardwerkende collega’s hoeven dus niet thuis te blijven wachten op het kerstcadeautje.

9.95 incl. btw

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Verras je collega's met een origineel chocolade cadeau!

Chocolade als origineel kerstcadeautje

Perfect als je een klein kerstgeschenk aan je collega's cadeau wilt doen. Wie maak jij blij met dit chocolade cadeau? De collega die je shift overnam, je veel-te-drukke baas of als bedankje voor je favoriete medewerker. Verpakt in een mooie giftbox wordt het gemakkelijk bij ze thuis afgeleverd.

Iets minder de nadruk op kerst maar toch een mooi chocoladecadeau? Dan smaakt de Happy Truffel chocolade krans zeker naar meer. Ook deze gaat gemakkelijk door de brievenbus. Kijk dan even naar chocolade krans. Liever een groter borrelcadeau met hapjes en drankjes bestellen? Bekijk dan onze borrelcadeaus.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen