Rode wijn met Single Origin Chocolates

Rode wijn met single origin chocolates? Dit is pas een bijzonder wijntje. De Prieto Picudo druif is Noord-Spanje in een notendop. Niet zo vurig als de meer zuidelijke druiven, maar de Spaanse passie is zo een stuk beter verdraagzaam. Wedden dat deze smaak nieuw voor je is?

Jaar: 2021
Druif: Prieto Picudo
Streek: Vino de la Tierra de Castilla y León, Spanje
Inhoud: 0,75 L
Alcoholpromillage: 13%

22.95 incl. btw

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Bestel een relatiegeschenk dat blijft hangen! Rode wijn met bonbons

Rode wijn met single origin chocolates, smaakmaker tijdens de kerst!

Verras je (zaken)relaties of personeel met deze luxe Belgische bonbons tijdens de feestdagen. Een fijn cadeau en een groot gebaar richting je hardwerkende personeel: een luxe fles rode wijn met bonbons van Belgische chocolade.

  • 1 fles Flor del Paramo Tinto
  • 250 gram single origin chocolate bonbons van Belgische chocolade

Verpakt in een mooie verzenddoos en gemakkelijk naar kantoor gestuurd. Zo kun je ze zelf uitdelen. Liever alles bij iedereen thuisgestuurd? Geen probleem. Dat maakt ons niets uit.

Chocolatier Valentino

Wat in 1978 met Helen en Willy als klein chocoladeatelier in het hart van Brussel begon, is in mum van tijd uitgegroeid tot een waar chocolade imperium waar ze van Chili tot China van smikkelen. Maar waarom de naam Valentino? Die zou vast niet komen door het zwak wat Helen had voor de acteur Rudolph Valentino... of wel?

De smaak van deze bonbons is ongekend lekker. En dat is niet gek, want deze bonbons zijn stuk voor stuk handgemaakt. Met vullingen als praliné, marsepein, caramel of een van de vele andere smaken, mag je zeker bij je collega’s over de vloer komen. Bij NaVijfen laten we je nieuwe smaaksensaties ontdekken die
spannend, maar niet té spannend zijn. Zodat je collega die het liefst alléén melkchocolade eet ook gelukkig wordt.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen