Chocolade krans brievenbuspakket

Klaar voor een origineel kerstcadeautje voor je fijne collega’s? Stuur ze een chocolade Happy Kerstkrans door de brievenbus. Met dit originele cadeau tover je zeker een lach op hun gezicht. De chocolade kerstkrans is gemaakt van luxe Belgische chocolade. Zoete, knapperige suikerdecoratie en crispy truffels zijn een mooi gezicht op de chocolade verrassing. Het is verpakt in een super kerstig jasje. Een mooie binnenkomer om je collega te verrassen.

Een dikke plus: het gaat gemakkelijk door de brievenbus! Ze hoeven gelukkig niet thuis te blijven wachten op het originele kerstcadeautje.

7.95 incl. btw

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Verras je hardwerkende collega's met dit smakelijke chocolade geschenk!

Geef een chocolade kerstkrans door de bus!

Perfect als je een klein kerstgeschenk aan je collega's cadeau wilt doen. Wie maak jij blij met dit chocolade cadeau? De collega die altijd voor je klaar staat, je hardwerkende baas of misschien de rest van het bedrijf wel. Verpakt in een supermooie giftbox wordt het gemakkelijk bij ze thuis afgeleverd. Wil je het liever persoonlijk cadeau geven? Geen probleem. We sturen het gemakkelijk op naar kantoor.

Meer trek in een Happy Truffel chocolade kerstboom? We sturen de kerstboom even gemakkelijk op de post! Kijk dan even naar chocolade kerstboom. Liever een groter borrelcadeau met hapjes en drankjes bestellen? Bekijk dan onze borrelcadeaus.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen