Luxe Belgische bonbons

Luxe Belgische bonbons bestellen? Dat doe je bij NaVijfen. Zoete Belgische bonbons van de Belgische chocolatier Valentino. Wij zeggen: chocolaatje helemaal gaan met deze fantastische bonbons. Gemakkelijk opgestuurd en nog gemakkelijker opgegeten. Wedden dat je er niet af kunt blijven?

Bestel deze smakelijke bonbons als cadeau of bij een fles heerlijke rode wijn. Dan heb je meteen een relatiegeschenk voor je belangrijke zakenrelaties, jarige moeder of beste vriendin. Want iedereen leeft op van een heerlijke portie chocolade.

8.95 incl. btw

Maak je cadeau af met een heerlijk wijntje:

Productprijs: 8.95 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Verras met luxe chocolade bonbons!

Belgische bonbons online bestellen

Deze chocolade bonbons worden gemaakt van de beste Belgische chocolade. Hoe we dat weten? We halen ze direct uit Brussel, bij Chocolatier Valentino. Stuk voor stuk handgemaakt en mega lekker. Of je nou van puur, melk of wit houdt, ieder doosje wordt gevuld met een mix van de lekkerste bonbons.

  • 250 gram of 500 gram Belgische chocolade bonbons!

We verzenden de luxe chocolade bonbons gemakkelijk met GoGreen naar jouw hardwerkende collega, jarige moeder of als bedankje naar jouw relaties. Wil je liever alles persoonlijk afgeven? Dan sturen we het met liefde naar 1 adres. Zo gepiept!

Chocolatier Valentino

Wat in 1978 met Helen en Willy als klein chocoladeatelier in het hart van Brussel begon, is in mum van tijd uitgegroeid tot een waar chocolade imperium waar ze van Chili tot China van smikkelen. Maar waarom de naam Valentino? Die zou vast niet komen door het zwak wat Helen had voor de acteur Rudolph Valentino... of wel?

De smaak van deze bonbons is ongekend lekker. En dat is niet gek, want deze bonbons zijn stuk voor stuk handgemaakt. Met vullingen als praliné, marsepein, caramel of een van de vele andere smaken, mag je zeker bij je collega’s over de vloer komen. Bij NaVijfen laten we je nieuwe smaaksensaties ontdekken die spannend, maar niet té spannend zijn. Zodat je collega die het liefst alléén melkchocolade eet ook gelukkig wordt.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen