Where Beer Meets Chocolate

Where Beer Meets Chocolate. Ofwel: chocoladebier. Nee nee! Er zit géén chocolade in het bier! Wij zijn het met je eens, dat is niet te zuipen. Maar dit donkere bier is superlekker en is speciaal gebrouwen om perfect bij donkere chocolade te passen. Wat begon als een experiment, is ontwikkeld tot een waar culinair hoogstandje. Laat dat maar aan die Belgen over. Die weten wel hoe dat moet!

De chocoladeganache in de chocolaatjes is gemaakt van het bier dat bij dit borrelcadeau zit. Dat is nog eens lekker! En omdat in je ééntje drinken niet leuk is, zitten er 2 biertjes en 1 glas in en genoeg chocolade om te delen!

Deze box is voor 2 personen

18.95 incl. btw

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Where Beer Meets Chocolate

Where Beer Meets Chocolate

Wat ooit is begonnen als een Belgisch experiment, heeft zich ontwikkeld tot een fantastisch en ongebruikelijke 'bierpairing'. Het bier is donker van kleur en zacht van smaak.

  • 2 flesjes Where Beer Meets Chocolate
  • 1 exclusief Where Beer Meets Chocolate bierglas. Wil bier het best tot z'n recht komen drink je het uit een speciaal glas. Met dit glas komt dat zeker goed!
  • Belgische chocolade met bierganache van onze huischocolatier
  • Verpakt in onze exclusieve cadeauverpakking

Bestelvoorwaarden

Deel dit speciale pakket met je beste vriend(in) of geef het cadeau. Want meer chocola is beter, toch? En we pakken het borrelpakketje netjes voor je in. Zodat je het zelf cadeau kunt geven.

Het heerlijke Where Beer Meets Chocolate borrelpakket is per stuk te bestellen en wordt gemakkelijk op de door jou gekozen locatie bezorgd. Zo hoef je je alleen druk te maken aan wie je dit fantastische cadeau geeft.

Liever een ander borrelcadeau uitkiezen? Kijk dan even tussen onze andere borrelcadeaus.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen