Thee met bonbons

Thee met bonbons? Ja, lekker van genieten! Geen achterhaalde thee, maar thee met een verhaal. Deze thee wordt namelijk ingepakt in de vrouwengevangenis van Nieuwersluis. Allemaal met liefde, door ex-gedetineerden. Die krijgen op deze manier een kans op veilige terugkeer in de samenleving. Of je geniet van 250 gram of van 500 gram, dat bepaal je helemaal zelf. We zorgen dat het netjes verpakt bij jou aankomt. Om zelf op te peuzelen of om cadeau te geven.

Waterkoker aan, chocolaatjes op een schaaltje. Pak je favoriete mok en smikkel vast een bonbonnetje. Mmm, handgemaakt smaken ze toch het allerlekkerst! Staat je luie stoel klaar? Genieten maar.

13.95 incl. btw

Hoeveel bonbons: *

Productprijs: 13.95 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Perfect cadeau om samen thee te leuten!

Genieten? Dat doe je met thee met bonbons!

Geniet van bijzondere Belgische chocolade, rechtstreeks van de Belgische chocolatier Valentino. Onze tip? Zet verschillende smaken thee en proef welke jouw favoriet met chocolade is. Genieten maar.

  • Verschillende smaken in de mix: Guil tea
  • 250 gram of 500 gram bonbons van de Belgische chocolatier Valentino

Theepakketje versturen? Of dat naar jouw collega's thuis, het hoofdkantoor of het huis van je moeder gaat, dat bepaal je helemaal zelf. Wil je nog iets toevoegen aan het theepakketje? Dat kan. Laat het ons weten.

Chocolatier Valentino

Wat in 1978 met Helen en Willy als klein chocoladeatelier in het hart van Brussel begon, is in mum van tijd uitgegroeid tot een waar chocolade imperium waar ze van Chili tot China van smikkelen. Maar waarom de naam Valentino? Die zou vast niet komen door het zwak wat Helen had voor de acteur Rudolph Valentino... of wel?

De smaak van deze bonbons is ongekend lekker. En dat is niet gek, want deze bonbons zijn stuk voor stuk handgemaakt. Met vullingen als praliné, marsepein, caramel of een van de vele andere smaken, mag je zeker bij je collega’s over de vloer komen. Bij NaVijfen laten we je nieuwe smaaksensaties ontdekken die
spannend, maar niet té spannend zijn. Zodat je collega die het liefst alléén melkchocolade eet ook gelukkig wordt.

Zuivere Koffie en Guil-tea, life changing!

Wist je dat de koffie van Zuivere Koffie en Guil-tea niet zomaar koffie- en theemerken zijn? Aan deze merken zit een sociaal tintje. Deze biologische koffiebonen worden namelijk als enige ter wereld in de bajes gebrand door (ex-)gedetineerden. Welke bajes? De gevangenis van Zaanstad! Zo krijg je pas echt de spreekwoordelijke zuivere koffie!

Guiltea wordt ingepakt door de vrouwengevangenis van Nieuwersluis. Hier verpakken deze dames de theezakjes, maar maken ze ook boterkoek, brownies en andere lekkernijen. Met het eten en drinken draag je bij aan een eerlijke terugkeer in de samenleving.

Deze ex-gedetineerden krijgen zo de mogelijkheid om op een veilige manier in de samenleving te re-integreren. En het mooiste? Met uitzicht op een baan is de kans op herhaling een significant stuk kleiner. Zo wil Guiltea minimaal 500 levens veranderen.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen