High Tea

Gezellig genieten van een high tea? Bij NaVijfen zit je gebakken. Wij combineren de lekkerste baksels van de lokale bakkerij en leveren het af tot op je deurmat. Biologische brownies, een ambachtelijke muffin en confiture voor op je scone natuurlijk.

Zet de waterkoker gauw aan en schuif gezellig met je vriendin, moeder of oma aan tafel. Kies je favoriete theesmaak en geniet van al het lekkers van de lokale bakkerijen. Gezelligheid kent geen tijd!

28.50 incl. btw

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Perfect cadeau voor je jarige moeder of geslaagde vriendin

Theeleuten? Met deze high tea zeker wel!

Geniet van bijzondere thee met een duurzaam verhaal en luxe chocoladebonbons, gemaakt van Belgische chocolade. Mmmm, dat smaakt goed. Geniet samen van alle lekkere baksels van de bakkerij. Enjoy!

  • Guiltea, mix van verschillende theesmaken
  • Biologische brownie van Urban Chef
  • Ambachtelijke muffin
  • Verse scone van de huisbakker
  • Zoete roze koek
  • Jam-confiture
  • Gezonde gedroogde vruchtjes
  • 250 gram bonbons van de Belgische chocolatier Valentino

Het high tea pakket wordt gemakkelijk bij iedereen thuis of op 1 locatie gestuurd. Scheelt weer in de verzendkosten. Ons maakt het niets uit. Wil je nog iets aan het koffiepakket toevoegen? Laat het ons weten en we voegen het gemakkelijk toe.

Zuivere Koffie en Guil-tea, life changing!

Wist je dat de koffie van Zuivere Koffie en Guil-tea niet zomaar koffie- en theemerken zijn? Aan deze merken zit een sociaal tintje. Deze biologische koffiebonen worden namelijk als enige ter wereld in de bajes gebrand door (ex-)gedetineerden. Welke bajes? De gevangenis van Zaanstad! Zo krijg je pas echt de spreekwoordelijke zuivere koffie!

Guiltea wordt ingepakt door de vrouwengevangenis van Nieuwersluis. Hier verpakken deze dames de theezakjes, maar maken ze ook boterkoek, brownies en andere lekkernijen. Met het eten en drinken draag je bij aan een eerlijke terugkeer in de samenleving.

Deze ex-gedetineerden krijgen zo de mogelijkheid om op een veilige manier in de samenleving te re-integreren. En het mooiste? Met uitzicht op een baan is de kans op herhaling een significant stuk kleiner. Zo wil Guiltea minimaal 500 levens veranderen.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen