Koffie met bonbons

Verras met deze spannende koffie met bonbons. Deze koffiebonen worden regelrecht in de bajes van Zaandam gebrand. Allemaal met liefde, door ex-gedetineerden. Die krijgen een kans op veilige terugkeer in de samenleving. Geniet van 250 of 500 gram chocolade van de Belgische chocolatier Valentino. Netjes ingepakt met een inpakpapiertje. Speciaal voor jou. Of om cadeau te geven.

Klaar om te genieten? Vast wel. Stal alle bonbons uit op een schaaltje. Meteen even voorproeven. Mmm, handgemaakt smaken ze toch het allerlekkerst! Eerst even de koffie laten pruttelen en gaan met die banaan.. of euh, koffie.

18.45 incl. btw

Hoeveel bonbons: *

Koffiesoort: *

Productprijs: 18.45 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Perfect cadeau voor je jarige moeder of geslaagde vriendin

Koffie met bonbons bestellen? Zeker doen!

Geniet van bijzondere Belgische chocolade, rechtstreeks van de Belgische chocolatier Valentino. Combineer met de sociale koffie van koffiebranderij Zuivere Koffie. Dat wordt genieten.

  • 250 gram Zuivere Koffie; gemalen of als koffiebonen
  • 250 gram of 500 gram bonbons van de Belgische chocolatier Valentino

Het koffiepakket sturen we gemakkelijk naar jou thuis, naar je collega's thuis of naar 1 locatie. Scheelt weer in de verzendkosten. Ons maakt het niets uit. Wil je nog iets aan het koffiepakket toevoegen? Laat het ons weten en we voegen het gemakkelijk toe.

Chocolatier Valentino

Wat in 1978 met Helen en Willy als klein chocoladeatelier in het hart van Brussel begon, is in mum van tijd uitgegroeid tot een waar chocolade imperium waar ze van Chili tot China van smikkelen. Maar waarom de naam Valentino? Die zou vast niet komen door het zwak wat Helen had voor de acteur Rudolph Valentino... of wel?

De smaak van deze bonbons is ongekend lekker. En dat is niet gek, want deze bonbons zijn stuk voor stuk handgemaakt. Met vullingen als praliné, marsepein, caramel of een van de vele andere smaken, mag je zeker bij je collega’s over de vloer komen. Bij NaVijfen laten we je nieuwe smaaksensaties ontdekken die
spannend, maar niet té spannend zijn. Zodat je collega die het liefst alléén melkchocolade eet ook gelukkig wordt.

Zuivere Koffie en Guil-tea, life changing!

Wist je dat de koffie van Zuivere Koffie en Guil-tea niet zomaar koffie- en theemerken zijn? Aan deze merken zit een sociaal tintje. Deze biologische koffiebonen worden namelijk als enige ter wereld in de bajes gebrand door (ex-)gedetineerden. Welke bajes? De gevangenis van Zaanstad! Zo krijg je pas echt de spreekwoordelijke zuivere koffie!

Guiltea wordt ingepakt door de vrouwengevangenis van Nieuwersluis. Hier verpakken deze dames de theezakjes, maar maken ze ook boterkoek, brownies en andere lekkernijen. Met het eten en drinken draag je bij aan een eerlijke terugkeer in de samenleving.

Deze ex-gedetineerden krijgen zo de mogelijkheid om op een veilige manier in de samenleving te re-integreren. En het mooiste? Met uitzicht op een baan is de kans op herhaling een significant stuk kleiner. Zo wil Guiltea minimaal 500 levens veranderen.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen