Maal er niet om!

Let op! Leverbaar per 1 december!

Kerstpakket met een bijzonder goed verhaal? Sociale impact, life changing en dicht bij huis? Maal er niet om! Of eigenlijk; juist wel. Dit pakket is naast hardstikke origineel ook heel erg duurzaam. Zuivere Koffie verandert namelijk levens van ex-gedetineerden. Gewoon, hier in Nederland.

Bij ieder pakket krijgen de ontvangers een Reis van je Spijs: een kaartje waarin we uitleggen wat Zuivere Koffie is, en welke sociale impact ze maken. 1 ding is zeker: naast een origineel kerstcadeau schenk je jouw collega’s ook nog eens een goed kerstgevoel. Wil je een blijvend aandenken erbij cadeau geven? Geen probleem.

33.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Maal er niet om: koffiemolen met koffiebonen!

Maal er niet om!

Maal niet langer over wat je jouw personeel voor de kerst moet geven. Met deze koffiemolen en 250 gram Zuivere Koffie-bonen heb je een uniek en origineel geschenk voor de feestdagen.

  • 250 gram koffiebonen van Zuivere Koffie
  • Een luxe koffiemolen van MOA Colors

Een kerstpakket mét sociale impact

Wist je dat de koffie van Zuivere Koffie en Guil-tea niet zomaar koffie- en theemerken zijn? Aan deze merken zit een sociaal tintje. Deze biologische koffiebonen worden namelijk als enige ter wereld in de bajes gebrand door (ex-)gedetineerden. Welke bajes? De gevangenis van Zaanstad! Zo krijg je pas echt de spreekwoordelijke zuivere koffie!

Guiltea wordt ingepakt door de vrouwengevangenis van Nieuwersluis. Hier verpakken deze dames de theezakjes, maar maken ze ook boterkoek, brownies en andere lekkernijen. Met het eten en drinken draag je bij aan een eerlijke terugkeer in de samenleving.

Deze ex-gedetineerden krijgen zo de mogelijkheid om op een veilige manier in de samenleving te re-integreren. En het mooiste? Met uitzicht op een baan is de kans op herhaling een significant stuk kleiner. Zo wil Guiltea minimaal 500 levens veranderen.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen