Koffie, koffie, koffie!

Verras jouw hardwerkende collega’s met een goed begin van de dag. Dat doe je met koffie, koffie, koffie en nog eens: koffie! Dit is een bakkie pleur met een verhaal. Wat dat is? Deze koffie wordt als enige in de wereld gebrand in de bajes. Om te zorgen dat deze ex-gedetineerden een veilige terugkeer in de samenleving te kunnen krijgen.

Het enige wat je kiest is of je filterkoffie of koffiebonen naar je collega’s wil sturen. En zelfs deze keuze maak je per persoon.┬áMet dit pakketje verras je jouw thuiswerkteam. Stuur het als tussendoortje, als verrassing of als bedankje. Met de mok hebben ze nog een blijvend aandenken voor thuis.

17.90 incl. btw

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Verras je hardwerkende collega of jarige vriendin

Verrassing! Biologische koffie thuisbezorgd

Goedemorgen! Tijd voor een flinke bak koffie. Even laten pruttelen en schenk 'm in je favoriete Zuivere Koffiemok. Mmmm, genieten maar!

  • 250 gram duurzame koffiebonen of filterkoffie
  • Een Zuivere Koffie koffiemok

Het koffiepakket wordt gemakkelijk bij iedereen thuis of op 1 locatie gestuurd. Scheelt weer in de verzendkosten. Ons maakt het niets uit. Wil je nog iets aan het koffiepakket toevoegen? Laat het ons weten en we voegen het gemakkelijk toe. Koffie, koffie, koffie!

Zuivere Koffie en Guil-tea, life changing!

Wist je dat de koffie van Zuivere Koffie en Guil-tea niet zomaar koffie- en theemerken zijn? Aan deze merken zit een sociaal tintje. Deze biologische koffiebonen worden namelijk als enige ter wereld in de bajes gebrand door (ex-)gedetineerden. Welke bajes? De gevangenis van Zaanstad! Zo krijg je pas echt de spreekwoordelijke zuivere koffie!

Guiltea wordt ingepakt door de vrouwengevangenis van Nieuwersluis. Hier verpakken deze dames de theezakjes, maar maken ze ook boterkoek, brownies en andere lekkernijen. Met het eten en drinken draag je bij aan een eerlijke terugkeer in de samenleving.

Deze ex-gedetineerden krijgen zo de mogelijkheid om op een veilige manier in de samenleving te re-integreren. En het mooiste? Met uitzicht op een baan is de kans op herhaling een significant stuk kleiner. Zo wil Zuivere Koffie minimaal 500 levens veranderen.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen