Het leukste kerstcadeau aanbod van 2023

2 personen

Rode wijn met Single Origin Chocolates

Oef, Belgische bonbons met wijn!

22.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

2 personen

Rode wijn met bonbons

Verras met kwaliteit!

19.50 incl. btw

Bekijk dit pakket

Offerte op maat?
Neem contact op!

Vraag een offerte op maat aan!

Champagne met champagnekoeler

Kies je favoriete fles bubbels!

34.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

Waterland Brouwerij giftbox

Biologisch bier uit Nederland, dat smaakt goed!

13.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 Persoon

Mill&Mortar Touch of Spice giftbox

Maak in een handomdraai bio cocktails met gin!

24.95 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 Persoon

Spice It Up!

Maak in een handomdraai bio cocktails met gin!

59.90 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 Persoon

Spice It Up! Alcoholvrij

Verantwoord en alcoholvrij genieten!

54.90 incl. btw

Bekijk dit pakket

1 Persoon

Love and Wine

Mmmm, biologische chocolade met wijn!

28.90 incl. btw

Bekijk dit pakket

Samen duurzaam écht leuk maken

Nee, nee, geen geitenwollensokken duurzaam. Bij ons vind je geen standaard geneuzel, maar stuk voor stuk producten met een goed verhaal. Kerstgeschenk met alleen lokale producten? Leuk! Liever een kookpakket met wokpan van gerecyclede spoorrails? Da’s een topper! Of wil je gewoon een smakelijk traditioneel kerstpakket, maar wel alles biologisch natuurlijk? Doen we! We houden rekening met de boodschap die jij over wil brengen naar jouw klanten en relaties.

Afgestemd op jouw wensen

Niets is leuker dan de verwachtingen van je relaties overtreffen. Vooral tijdens de feestdagen. Daarom verras jij jouw relaties met een bijzonder duurzaam kerstcadeau of eindejaarsgeschenk. We gooien je niet in het diepe. We luisteren naar je wensen en doen een voorstel dat bij jouw organisatie en budget past.

Voordelen van NaVijfen

  • Wij vertellen jou én de ontvangers het verhaal van de duurzame producten.
  • Persoonlijke aandacht: we maken samen met jou het kerstcadeau helemaal op maat.
  • Branding: jouw cadeaus worden geleverd in de doos met jullie eigen design. Wil je producten personaliseren? Geen probleem. Vraag naar de mogelijkheden.
  • Makkelijk te inventariseren. Geen gedoe, nooit meer moe!
  • Voor ieder wat wils: we houden niet van bij elkaar geraapte zooi, maar maken een compleet pakket.

Stuur een bericht of bel 020 244 36 80

FAQ – Antwoord op jouw vragen

Natuurlijk! Dat is geen probleem. Vraag voor ieder budget een offerte aan of neem contact op. Dan regelen we gemakkelijk een bijzonder kerstpakket en een verzenddoos in jullie bedrijfsstijl waarmee je jouw personeel verrast.

Dat is geen probleem. Dat pakken we gemakkelijk bij het kerstpakket in. Een waardebon, een eigen gemaakte kerstkaart of een bedrijfskalender. Neem contact op om het af te stemmen.

Foutjes maken we natuurlijk allemaal wel eens, vooral wanneer je zo enthousiast bent over onze superlekkere borrelboxen. Heb je bijvoorbeeld een verkeerde bezorgdatum aangegeven, omdat je niet kon wachten om je box thuis te hebben? Stuur uiterlijk 24 uur van tevoren de juiste datum of andere informatie in een e-mail naar info@navijfen.whellolab.nl onder vermelding van je naam, afleveradres en besteldatum. Wij zorgen er dan voor dat jouw box alsnog op de juiste datum binnenkomt.

Op dit moment kunnen de producten die in de borrelbox zitten nog niet los besteld worden. Wil je toch iets los bestellen? Stuur dan even een e-mail naar bestellen@navijfen.whellolab.nl. Dan kijken we samen even of we iets kunnen regelen.

Veel van onze producten importeren wij exclusief naar Nederland en natuurlijk willen we zo veel mogelijk mensen van deze fantastische producten laten genieten. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn om ze in jouw eigen winkel te verkopen? Stuur een e-mail naar patrick@navijfen.whellolab.nl, dan kijken we wat de mogelijkheden zijn.