Champagne met champagnekoeler

Let op! Leverbaar per 1 december!

Champagne met koeler bestellen? Bij NaVijfen natuurlijk! Een luxe champagnekoeler met een bijbehorende fles bubbels. Regelrecht uit de Loire in Frankrijk is deze fles bekroond met verschillende medailles. Niet zo maar een gift, maar een duurzame, luxe fles champagne met  koeler.

Zeg het met chocolade; geef bijzondere en duurzame chocolade erbij cadeau. Van Catànie Cudié, Valentino Chocolatier of Chocolate and Love. Met liefde komt er een mooi geschenk aan.

34.95 incl. btw

Maak je cadeau af

Productprijs: 34.95 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

0 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in cadeaus

Champagne met champagnekoeler

De champagne en champagnekoeler worden netjes verpakt en veilig thuis afgeleverd. Zo tover jij een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Bij dit pakket zit standaard een fles Crèmant de Loire, Haut Fresne. Duurzaam verbouwd op de oevers langs de Loire, op een grond van groene rotsen en groene leistenen. Dat prikkelt de smaakpapillen. Waar dat naar smaakt? Als een mooie droge en frisse bubbel. Welke prijzen hebben ze met de Crémant de Loire Brut Magnum gewonnen? Onder andere: Zilver op de Loire Valley Wines 2019, Guide Hachette 2018 en 2017, Goud op Loire Valley Wines 2017, Bronze op de Loire Valley Wines Union 2017, Goud op National Sparkling Contest 2017.

Liever een andere bubbel bij dit pakket? Geen probleem, neem even contact op met Patrick en hij helpt je direct verder.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen