Mill&Mortar Touch of Spice giftbox

Let op! Leverbaar per 1 oktober!

Til je Gin&Tonics naar een hoger niveau met de Mill&Mortar Touch of Spice giftbox! De biologische kruiden en specerijen in deze giftbox zijn van superhoge kwaliteit. Gintastic! Met het bijgevoegde mixologieboekje leer je stap voor stap om jouw Gin&Tonics te laten stralen, van binnen en van buiten! Daarmee laat je jouw gasten versteld staan. Tover jezelf, jouw collega’s of je belangrijke relaties om in een echte cocktailmaker, of euh, bartender natuurlijk.

Deze box is voor 1 persoon

24.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Oef, deze cocktailcombinaties moet je proeven!

Inhoud Mill&Mortar Touch of Spice giftbox

Klaar om de nieuwe smaken van traditionele gin & tonics te trotseren? Met deze biologische producten jeuken je handen om aan de slag te gaan. Geloof ons, dit pareltje is leuk. Heel leuk zelfs. Bijna te leuk om aan je jarige moeder, fijne collega of belangrijke relaties weg te geven.

  • Biologische jeneverbessen: te makkelijk voor woorden. Jeneverbessen zijn namelijk de essentie voor biologische gin en wordt als smaakmaker in superveel tonics gebruikt. Een tipje van de sluier: druk de jeneverbessen een klein beetje aan, net genoeg om hun aroma vrij te laten komen en garneer met een takje rozemarijn en een schijfje grapefruit. Enjoy!
  • Steranijs, ook biologisch! Naast dat steranijs een echte eyecatcher in je glas is, geeft het ook een heerlijke smaak af. Ook deze combineer je met rozemarijn en misschien wel een citroentje!
  • Biologische roze peper: ja, je leest het goed. Geen rode peper, maar roze peper. Die geven niet alleen kleur, maar ook een heerlijke peperaroma aan jouw gin&tonic. Hoeveel je er gebruikt? Dat lees je natuurlijk in het mixologie boekje van de giftset.
  • In een mooie geschenkdoos

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen