Spice It Up! Alcoholvrij

Let op! Leverbaar per 1 oktober!

Spice It Up! Alcoholvrij: ontdek alcoholvrije biologische gin en eerlijke mixologieset! Aan de slag met deze biologische botanicals en haal je cocktailshaker maar uit de kast. Deze exclusieve biologische (alcoholvrije) gin komt uit Frankrijk! Met deze duurzame pareltjes geef je een bijzonder en verantwoord cadeau aan je relaties, jarige vader of juist aan je fijne collega’s. Uitpakken die handel en aan de slag met deze fantastische producten. Met deze gintastische set toveren ze in een handomdraai hun eigen cocktails op tafel. Gin tonic is oud maar goud! Enjoy.

Deze box is voor 1 persoon

54.90 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Oef, deze cocktailcombinaties moet je proeven!

Inhoud van Spice It Up!

Klaar om de nieuwe smaken van traditionele gin & tonics te trotseren? Met deze biologische producten jeuken je handen om aan de slag te gaan. Geloof ons, dit pareltje is leuk. Heel leuk zelfs. Bijna te leuk om aan je jarige moeder, fijne collega of belangrijke relaties weg te geven.

  • JNPR non-alcoholic gedestilleerde drank. Dit pareltje is een van 's werelds eerste gedestilleerde alcoholvrije dranken. Super vernieuwend en met z'n 0.0% alcohol dus ook helemaal verantwoord. Zo kun je nog eens op een feestje aankomen en niet drinken. Genieten in stijl!
  • Mill&Mortar Gin and Tonic Mixology A Touch of Spice mixology set. Drie verschillende biologische potjes kruiden: Vliesbessen, steranijs en roze peper. Met deze essentials maak je in een handomdraai jouw eigen stijlvolle Gin Tonic cocktail.
  • In een mooie geschenkdoos

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen