Pathé Thuis Borrelpakket

Op zoek naar een bioscoopavond voor op de bank? Met het Pathé Thuis Film Borrelpakket van NaVijfen kun je vanaf je eigen bank bepalen welke bioscoopfilm je gaat kijken. Helemaal coronaproof en je hoeft je niet druk te maken over het regelen van snackjes en drankjes. We’ve got you covered! Volgens ons, het echt leukste cadeau in het donker: het Pathé Thuis Borrelpakket!

In dit spannende filmpakket krijg je de allerlekkerste bioscoop snacks gewoon bij jou thuisbezorgd! Bestel dit leuke Pathe Thuis Bioscoop Pakket op tijd, zodat je lekker kunt genieten van relaxte avond bankhangen in je eigen thuisbioscoop.

Deze box is voor 2 personen

23.50 incl. btw

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Wat zit er in het Pathe Thuis FilmBorrelpakket?

Pathé Thuis FilmBorrelpakket Inhoud

Met de Pathé thuis filmbon heb je een goede start van je thuisbioscoop. Naast de bon heb je natuurlijk nog lekkere drankjes, chocolaatjes en knapperige snackjes nodig. Daarom vind je in dit heerlijke Pathé Thuis Borrelpakket de volgende hapjes en drankjes, bekend van bij de bioscoop:

  • Rode wijn: Spaanse Garnacha
  • Biologisch biertje: La Trappe Trappist
  • Extra poppende popcorn, lekker voor bij de film
  • Nacho chipjes inclusief salsa of kaasdip
  • Het op een na leukste cadeau in het donker: de Pathé thuis filmpas!

Bestelvoorwaarden

Dit verrassende online Pathé Thuis Borrelpakket is om gezellig met z'n tweetjes van te smikkelen. Of het nou voor jezelf of een bioscoop cadeau voor een collega of je beste vriend(in) is, veel kijkplezier en een onvergetelijke avond zijn gegarandeerd!

Deze ultieme filmborrel is nu al per stuk bestellen! Zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt, zorgen wij dat de bestelling ingepakt wordt, versturen we dit op de snelste manier en wordt het netjes door de DHL bezorgd! Jij hoeft je verder nergens druk om te maken!

Op zoek naar een ander borrelpakket? Bekijk dan onze borrelpakketten. Wil je liever een pakket op maat bestellen? Neem dan even contact op met onze borrelexpert Patrick. Hij helpt je graag verder!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen