Appel-citroen taart

Appel kruimel? Nee, nee, dit is veel lekkerder: appel-citroen taart! Kruimelt ook maar qua smaak nét iets spannender. Vers van de lokale bakker en met liefde ingepakt en verzonden.

Vier je behaalde werksuccessen, de verjaardag van een collega of het behalen van de target samen met je collega’s. Maar hoe? Met taart natuurlijk. Deze friszoete lekkernij wordt lokaal gebakken en met GoGreen verzonden. (H)eerlijk, fris en oooo zo lekker. Om je vingers bij af te likken. Gemakkelijk naar een ieder thuisbezorgd of afgeleverd op kantoor.

 

9.95 incl. btw

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Appel-citroen taart: van de officiële hofleverancier

Feestje vieren? Appel-citroen taart bestellen!

We gaan van de bekende paden af met een appel-citroen taartje. We maken het spannend maar niet té spannend, zodat je collega die van slagroomtaart houdt het ook lust. Met een originele smaak als appel-citroen is dit een frisse kanjer, gemaakt door de lokale bakker. Wist je dat deze bakker ook hofleverancier is? Ja, echt! Dat taartje moet wel goed smaken.

Zodra de bakker het verse taartje bij ons aflevert, verpakken we het met duurzaam kraftpapier in onze gerecyclede dozen. We versturen met GoGreen. Wel zo goed voor de toekomst. Hoe dat goed blijft tot het bij jou thuis of op kantoor komt? Simpel. Het kan gemakkelijk een paar dagen buiten de koelkast bewaard blijven. Als een piece of cake wordt dit taartje bij je thuis afgeleverd. Mmm, smullen maar.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen