Taartbakborrel

Heel Holland Bakt met deze taartbakborrel! Vers van een authentieke Hollandse molen, namelijk molen De Hoop. Sinds 1850 een begrip op het gebied van taartbakmixen. Combineer dit succes met biologische appels, warme chocolademelk en voilá. Dat is zeker net zo lekker als die van oma!

Wie maak jij blij met dit biologische borrelcadeautje? Is het je creatieve, hardwerkende collega, jarige grootmoeder of ben je zelf het taartbakwonder! De biologische appeltaart, of euh, appel valt niet ver van de boom.

 

23.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Trakteer je collega's of vrienden met een biologische taart!

Inhoud van de taartbakborrel

Ben je nou na het bakmixen helemaal de eierkluts kwijt? Geen zorgen. Het recept staat op de verpakking van de oer-Hollandse molen De Hoop. Doe de taart een uurtje in de oven. Meer dan genoeg tijd om je vegan warme chocolademelk met luchtige marshmallows klaar te maken. Want wat zit erin?

  • Appeltaartmix van molen De Hoop uit Oud-Zevenaar. Deze appeltaartmix komt van Molen De Hoop. Opgericht in 1850. Die hebben al heel wat jaartjes en taartjes kunnen experimenteren om tot de beste appeltaartmix te komen. En dat proef je.
  • Genoeg biologische appels voor in de bakmix
  • Luxe chocolademelk van Barú met lekkere luchtige mini marshmallows
  • Een schort van biologisch katoen. Mooi, duurzaam en het past precies! Borrelend maken we de wereld ietsje beter én krijg je geen vieze kleren!

Klaar voor de start... Bak!

Een origineel cadeau zoek je uit bij NaVijfen. Zo heb je een hele middag plezier van deze authentieke taartbakborrel. Hij is perfect als je bijvoorbeeld een cadeau zoekt voor je jarige buurvrouw, hardwerkende collega of gewoon lekker voor jezelf.

Liever iemand blijmaken zonder dat 'ie een taart moet maken? Kies een van de andere lekkere borrelcadeaus! Bekijk onze borrelcadeaus. Liever een borrelcadeau met andere unieke hapjes en drankjes bestellen? Bekijk dan onze borrelpakketten.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen