Stoofpeertjescake

Vers van de warme bakker, maar speciaal voor jou. Combineer dit met een sapje of een bijzonder wijntje. Om jouw werksuccessen te vieren, de behaalde targets of als vrijdagmiddag snack. Hiervan smikkel je het hele jaar door.

Met dit recept heeft de warme bakker zichzelf overtroffen. Wedden dat je nog nooit zoiets lekkers geproefd hebt? Stoofpeertjescake bestellen? Dat gaat gewoon per stuk en ze worden gemakkelijk met GoGreen afgeleverd op jouw deurmat of bij het hoofdkantoor. Waar en wanneer, dat bepaal je helemaal zelf. Geniet ervan!

 

7.95 incl. btw

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Stoofpeertjescake: van de officiële hofleverancier

Iets te vieren? Stoofpeertjescake bestellen!

Denk outside the borrelbox met een stoofpeertjescake. Verrassend, origineel en de smaak.. Mmm, het lijkt wel alsof de lokale bakker hiermee tovert. Maar wat verwacht je anders van de officiële hofleverancier. Die is niet te overtreffen!

We gaan van de bekende paden af met een stoofpeertjescake. Onbekend, maar zeker niet onbemind. Dat maakt het spannend maar niet té spannend, zodat je collega die van naturel cake houdt het ook lust. Zodra de bakker het bij ons afgeleverd heeft, verpakken en verzenden we het duurzaam met GoGreen. Dan komt het de volgende dag bij jou thuis of op kantoor aan. En nee, het kan veilig een aantal dagen buiten de koelkast bewaard worden. Geniet ervan!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen