Covides Duc de Foix Brut Magnum

Een feestje bouwen? Dat doe je met Covides Duc de Foix Brut Magnum. Size does matter: met z’n anderhalve liter cava is dit een joekel van een cadeau. Want een groot cadeau betekent een groots gebaar. Speciaal voor je hardwerkende collega die wel een extra groot cadeau verdient.

Deze Spaanse amigo is geboren in de wijnhoofdstad van Catalonië: Sant Sadurni d’Anoia. Hoe je dat uitspreekt? Dat lukt wel na een paar glaasjes. Speciaal geleverd in geschenkverpakking.

Druif: Macabeo, Xarel·lo en Parellada
Streek: DO Cava
Alcoholpercentage: 11,5 %

25.95 incl. btw

2 op voorraad

Maak je cadeau af

Productprijs: 25.95 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

De Spaanse amigo van de bubbelfamilie

Covides Duc de Foix Brut Magnum

De Duc de Foix is een bijzondere bubbel uit Catalonië. Met z'n goudgele kleur en bruisende bubbels maakt het een toegankelijke bubbel. Super elegant, lekker bruisend en een frisse smaak. Complexe fruitige smaken bruisen je smaakpallet binnen. Hmmm, doe daar nog maar een glaasje van. Dat komt door het rijpen in de fles. Deze bubbel rijpt namelijk nog 12 maanden in de fles. Zet 'm goed koud en ploppen maar. Geniet ervan!

De Penedès regio staat wereldwijd bekend om hun cava. Met een heet klimaat groeien Macabeo, Parellada en Xarel-lo druiven hier met vurige passie. De regio staat bekend om hun amandelsmaken in de cava.

Wijnhuis Covides

Het wijnhuis Covides ligt ten westen van Barcelona in het mooie Catalonië. Door de hete zomers en zachte winters is dit een perfecte ligging voor het maken van cava. En dat doen ze goed! Sinds 1960 maken ze als coöperatie van lokale boeren bijzondere bubbels en lekkere cava.

Met de blik op de toekomst staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Het plukken van de druiven gaat met een flinke portie liefde voor de natuur; lokaal en met de hand. Hier krijgen kanjers met een (sociale) beperking de kans om een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Een win-win situatie! Hardwerkend kijken ze naar verbeteringen om de productie nog duurzamer te maken. En een deel van de productie is al biologisch!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen