Kywie wijnkoeler met wijn

Let op! Leverbaar per 1 december!

Kywie wijnkoeler met wijn, dat bestel je bij NaVijfen! Een bijzondere wijnkoeler van schapenvacht. Deze schapenvacht verwarmt niet alleen, het isoleert. Zo blijft alles wat koud is, koud. En alles wat warm is blijft warm. Perfect te gebruiken voor een bijzondere fles exclusieve wijn, zoals deze Oiso Sauvignon Blanc Reservé.

Dit duurzame en bijzondere geschenk is perfect voor belangrijke zakenrelaties, een huwelijk of jubileum van een collega. Netjes verpakt, super exclusief en een schitterend geschenk. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Zeg het met chocolade; geef bijzondere en duurzame chocolade erbij cadeau. Van Catànie Cudié, Valentino Chocolatier of Chocolate and Love. Met liefde komt er een mooi geschenk aan.

79.95 incl. btw

Maak je cadeau af

Productprijs: 79.95 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

0 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in cadeaus

Kywie wijnkoeler met wijn

Kywie wijnkoeler met wijn worden samen netjes verpakt en veilig thuis afgeleverd. Zo tover jij een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Bij dit pakket zit standaard een fles Oiso Sauvignon Blanc Reservé. Medailles: goud 2016, zilver 2019, zilver 2020, brons 2021, zilver 2022. Deze schitterende fles goudgeel lekkers is de parel van wijnhuis Paris-Simoneau. Bijna elk jaar valt deze frisse smaakmaker in de prijzen. Op een klassieke manier gemaakt, is deze parel een perfecte droge Sauvignon Blanc.

Deze Sauvignon Blanc wordt gemaakt in Saint-Georges-Sur-Cher langs de rivier de Cher in het hart van de Loire. Niet gek, want in de Loire wordt deze druif veel verbouwd. Maar de wijnmakers van Paris-Simoneau weten er toch mee te toveren.

Liever een andere bubbel bij dit pakket? Geen probleem, neem even contact op met Patrick en hij helpt je direct verder.

Kywie Amsterdam

Klein begonnen in 2013 maar uitgegroeid tot een schitterend internationaal begrip. Kywie zocht naar een manier om de champie en wijn koud te houden, en die hebben ze gevonden. Wist je dat wol niet alleen verwarmt? Wol isoleert. Zo houden schapen (en straks jouw wijn of champie) het ‘s zomers lekker koel en ‘s winters lekker warm. We keep it cool with wool!

Waar Kywie z’n revolutionaire wijn- en champagnekoelers laat maken? Dat doen ze gewoon in Nederland. Niets exotisch, maar
gewoon met wol van schapen van Texel. Da’s pas sustainable! Deze vachtjes houden je drank tot wel 4 uur lang koel. Tenminste, als je fles na 2 uur niet al op is..

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen