Kywie champagnekoeler met bubbels

Let op! Leverbaar per 1 december!

Kywie champagnekoeler met bubbels, dat bestel je bij NaVijfen! Een bijzondere champagnekoeler van schapenvacht. Deze schapenvacht verwarmt niet alleen, het isoleert. Zo blijft alles wat koud is, koud. En alles wat warm is blijft warm. Perfect te gebruiken voor een bijzondere fles exclusieve bubbels, zoals deze Crèmant de Loire Haut Fresne, alleen bij NaVijfen verkrijgbaar en zooo lekker. Geen wonder dat het zoveel medailles gewonnen heeft.

Dit duurzame en bijzondere geschenk is perfect voor belangrijke zakenrelaties, een huwelijk of jubileum van een collega. Netjes verpakt, super exclusief en een schitterend geschenk. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Zeg het met chocolade; geef bijzondere en duurzame chocolade erbij cadeau. Van Catànie Cudié, Valentino Chocolatier

99.95 incl. btw

Maak je cadeau af

Productprijs: 99.95 incl. btw
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Betaal gemakkelijk met

0 out of 5

NaVijfen, smaakmaker in cadeaus

Kywie champagnekoeler met bubbels

Kywie wijnkoeler met wijn worden samen netjes verpakt en veilig thuis afgeleverd. Zo tover jij een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Bij dit pakket zit standaard een fles Crèmant de Loire Haute Fresne. Duurzaam verbouwd op de oevers langs de Loire, op een grond van groene rotsen en groene leistenen. Dat prikkelt de smaakpapillen. Waar dat naar smaakt? Als een mooie droge en frisse bubbel. Welke prijzen hebben ze met de Crémant de Loire Brut Magnum gewonnen? Onder andere: Zilver op de Loire Valley Wines 2019, Guide Hachette 2018 en 2017, Goud op Loire Valley Wines 2017, Bronze op de Loire Valley Wines Union 2017, Goud op National Sparkling Contest 2017.

Liever een andere bubbel bij dit pakket? Geen probleem, neem even contact op met Patrick en hij helpt je direct verder.

Kywie Amsterdam

Klein begonnen in 2013 maar uitgegroeid tot een schitterend internationaal begrip. Kywie zocht naar een manier om de champie en wijn koud te houden, en die hebben ze gevonden. Wist je dat wol niet alleen verwarmt? Wol isoleert. Zo houden schapen (en straks jouw wijn of champie) het ‘s zomers lekker koel en ‘s winters lekker warm. We keep it cool with wool!

Waar Kywie z’n revolutionaire wijn- en champagnekoelers laat maken? Dat doen ze gewoon in Nederland. Niets exotisch, maar
gewoon met wol van schapen van Texel. Da’s pas sustainable! Deze vachtjes houden je drank tot wel 4 uur lang koel. Tenminste, als je fles na 2 uur niet al op is..

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen