Vegan borrelpakket

Op zoek naar een volledig en cruelty-free vegan borrelpakket? Zoek niet verder! We hebben de lekkerste diervriendelijke hapjes en drankjes gevonden om jouw vegan borrelbox compleet te maken! Soepele witte wijn of 100% natuurlijke SOOF, of frisse biertjes. En snackjes zonder dierlijke producten! Met dit vegan borrelpakket kun je tijdens jouw borrelmomentje thuis heerlijk snacken van de beste veganistische snackjes. Een handje heerlijke crackers dip je lekker in de Italiaanse bruchetta tapenade. Wat gedroogde vruchtjes, chipjes en voilà! Super lekker en helemaal vegan!

Deze box is voor 1 persoon

0.00 incl. btw

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Wat zit er in de veganistische borrel box?

Inhoud vegan borrelpakket

In het vegan borrelpakket vind je de lekkerste vegan snackjes. Kies een van de drankjes en je wordt getrakteerd met de volgende super lekkere snackjes. Lekker & verantwoord snacken, maar ook genoeg om even je cheat-day mee in te duiken:

  • Een van de heerlijke drankjes naar keuze
  • Italiaanse kruidige nootjes, zonder zooi
  • Lichtpittige Italiaanse olijfjes
  • Japanse rijstecrackertjes
  • Hartige Italiaanse crackers
  • Bruschetta tapenade van verse groenten, om in te dippen
  • Handgekookte chips van biologische aardappelen
  • Ploppende popcorn

Bestelvoorwaarden vegan borrelpakket

Het Vegan borrelpakket sturen we gemakkelijk op. Jij hoeft alleen het afleveradres te kiezen. Ook als je met je collega's meerdere pakketten wilt bestellen. Helemaal geen probleem! We sturen het net zo graag naar het hoofdkantoor. Maak er een gezellige borrelmiddag van met de lekkere snackjes in dit pakket!

De bezorgkosten en BTW zitten allemaal bij de bovenstaande prijs in. Want wij houden ook niet van vervelende verrassingen! Zodra jouw bestelling bij ons binnenkomt, nemen wij z.s.m. contact met je op om de alles in goede banen te leiden. Ontzorgen tot in de puntjes!

Toch op zoek naar een ander borrelpakket? Bekijk onze borrelpakketten eens! Daar zit vast wat lekkers tussen.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen