Paaseitjes pakket

Peuzel samen met je collega’s van deze gevulde paaseitjes. Niks standaard geneuzel, bij NaVijfen komen ze van de Belgische chocolatier Valentino! Gemaakt in het hart van Brussel met een hele hoop ambachtelijke liefde. Ontdek paaseitjes gevuld met banaan-toffee, pistache, advocaat en nog meer lekkers. We leveren het gemakkelijk bij al je collega’s thuis. Geen gemekker, deze chocolade paaseitjes smaken lekker.

In dit doosje zit ca. 250 gram heerlijke gevulde paaseitjes. Egg-citinggg! Reserveer je plekje op tijd bij de paashaas, want op is op!

8.95 incl. btw

Uitverkocht

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Wat zit er in het Paaseitjes brievenbuspakket?

Chocolatier Valentino

Wat in 1978 met Helen en Willy als klein chocoladeatelier in het hart van Brussel begon, is in mum van tijd uitgegroeid tot een waar chocolade imperium waar ze van Chili tot China van smikkelen. Maar waarom de naam Valentino? Die zou vast niet komen door het zwak wat Helen had voor de acteur Rudolph Valentino... of wel?

De smaak van deze bonbons is ongekend lekker. En dat is niet gek, want deze bonbons zijn stuk voor stuk handgemaakt. Met vullingen als praliné, marsepein, caramel of een van de vele andere smaken, mag je zeker bij je collega’s over de vloer komen. Bij NaVijfen laten we je nieuwe smaaksensaties ontdekken die spannend, maar niet té spannend zijn. Zodat je collega die het liefst alléén melkchocolade eet ook gelukkig wordt.

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen