Kaasborrel

Niks gewoon een blok kaas! Maar een compleet verzorgde kaasborrel met een bijpassend drankje naar keuze! Bijvoorbeeld een soepele Spaanse Tempranillo, twee koele speciaal biertjes of twee verfrissende alcoholvrije mocktails! Leuk om je familie, vrienden of collega’s te geven als cadeau!

Onze borrelspecialist Patrick heeft drie kaasjes met de lekkerste Mediterrane snackjes uitgekozen om maximaal van te genieten. Geen stress om zelf langs de kaasboer, notenkramen of winkels te gaan, dat hebben wij al gedaan. Het enige wat je hoeft te doen is kiezen uit de volgende drankjes en wij regelen de rest!

Deze box is voor 2 personen

Vanaf: 0.00 incl. btw

Type Quantity

Rode wijn

32.49 incl. btw each

Witte Wijn

32.49 incl. btw each

Bier

32.49 incl. btw each

Fris

32.49 incl. btw each

Betaal gemakkelijk met

5 out of 5

Wat zit er in de Kaasborrel?

Samenstelling van de Kaasborrel

Met de Kaasborrel heb je een fantastische start van je borrelavond! Want er zit genoeg lekkere kaasjes en snackjes in deze Kaasborrel om met z'n tweetjes van te genieten. Daarom vind je in deze borrel:

  • Een bijpassend drankje naar keuze
  • Kaas van de koe: duurzame Italiaanse Fiandino
  • Kaas van 't schaap: Spaanse Manchego
  • Mix van koeien- en schapenkaas: Italiaanse Caciotta
  • Twee verschillende kaasdipjes
  • Kruidige Italiaanse olijfjes, zónder pit!
  • Licht pittige Cipangu rijstecracker mix

Bestelvoorwaarden

Je kunt de Kaasborrel al per stuk bestellen. Zodra je bestelling bij ons binnenkomt zorgen wij ervoor dat 'ie veilig verpakt wordt en zorgen we dat DHL hem bij jou of bij je collega's thuis komt bezorgen. Zo hoef je niet te stressen of het op tijd komt, we denken met je mee.

Liever een borrelpakket op maat samenstellen? Neem dan even contact op met onze borrelexpert Patrick. Hij helpt je graag verder!

Wat andere NaVijfen gebruikers zeggen